Роби Просинечки запечатио „случај Врањеш“!

Сам је себе отерао из репрезентације! „Нисам ја измислио афере“, каже селектор Босне и Херцеговине.

Фудбал 19.03.2019 | 18:45
Роби Просинечки запечатио „случај Врањеш“!
Тешки дани за Огњена Врањеша. Дешавања у прватном животу одразила су се статус искусног дефанзивца и у клубу и у репрезентацији. Најпре га је Андерлехт суспендовао, забранио  му да тренира са првим тимом, недавно се појавила информација да му је ускраћено право да игра и за Б састав белгијског великана, а да мука буде већа нема га ни на списку репрезентације Босне и Херцеговине у освит почетка квалификација за Првенство Европе 2020. године.

По свему судећи неће га ни бити скорије, бар док је на клупи Змајева Роберт Просинечки, који је данас појасно да није он тај који је 29-годиошњег штопера избацио из државног тима, већ да је искључиви кривацВрањеш, иако је Огњен тврдио како је „јадно да се не гледа нечији учинак и допринос који је дао репрезентацији, већ се гледа то у чијем је кревету био“.

„Мислим да смо о том случају већ све рекли и да га не би требало потенцирати. Могу само да кажем да је Огњен, једноставно, у овом тренутку без клуба, уз све афере које су евидентне и нисам их ја измислио. Док је играо за репрезентацију давао је максимум и зато постоји жал због свега овога. Није Роберт Просинечки отерао Врањеша, као што сви причају, него је сам себе отерао“, поручио је Роби у разговору саСпортклуб.

Селекција Босне и Херцеговине је у добром ритму, освојила је Б Лигу нација, прешла на виши ниво, а тај замајац ће покушати да искористи на почетку квалификација у мечевима са Јерменијом и Грчком на домаћем терену. Са Просинечким на клупи, јер је болест, због које је морао на операцију прошлост.

„Имао сам проблема са цревима. Доктори то кажу другачије, а ми кажемо „пукло“ и тако. То је проблем који сам имао, потрајали су и опоравак и операција, али сада сам добро. После свега што ми се дешавало, могу рећи да сам добро, чим могу да причам о фудбалу. Све се добро завршило и сад почињем да се враћам у нормалу“, рекао је Просинечки.

Извор: моззартспорт

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

МЕСА

19.03.2019 17:51

БРАВО РОБЕРТЕ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјуро

19.03.2019 18:11

Просинецки, свака цаст. Као фудбалер, одлицан, као цовјек, скроз лос. Момак сам себи скаце у стомак

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хехе

21.03.2019 07:42

Исламско католичка унија на походу.

ОДГОВОРИТЕ