"Тхе Трутх" савјетује Лејкерсе: Трејдујте Леброна!

Легендарни кошаркаш Пол Пирс дао је предлог оперативцима Лос Анђелеса после неуспешне сезоне у којој им Леброн Џејмс није донео плеј-оф. Предлаже и трејдовање "Краља", али под једним условом. . . .

Кошарка 23.03.2019 | 18:30
"Тхе Трутх" савјетује Лејкерсе: Трејдујте Леброна!
Очекивала се далеко успешнија сезона за Лејкерсе.

Ово је и премијерна сезона у којој Леброн Џејмс игра "на другој страни САД обале", а неће је памтити по добрим резултатима, односима у свлачионици, чак ни индивидуалним бројкама...

Уз то, "Краљ" је добар део сезоне пропустио због повреде.

Током фебруара је деловало да ће успети да "намами" Ентонија Дејвиса у Лос Анђелес, што се дефинитивно неће десити макар до лета, док је све мање извесно да би с њим у "граду анђела" могао да се удружи и Кевин Дурент.

Шта је следећи корак Лејкерса и Леброна? Пол Пирс има предлог...

"Шта ако Лејкерси добију првог пика на драфту, треба да трејдују Леброна Џејмса!", рекао је легендарни кошаркаш познат под надимком "Тхе Трутх", што се није допало Чонсију Билапсу, пошто се насмејао на ову идеју.

"Ако бираш између три сезоне Леброна Џејмса или 15 сезона Зајона Вилијамса(пројектовани први пик на драфту прим. аут.), јасно је шта треба да урадиш!", одлучан је Пирс.

Шта ви мислите, да ли Лејкерси већ овог лета треба да одустану од идеје са Леброном Џејмсом и да "подмладе" језгро тима како би у наредним сезонама били бољи?

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар