Матић: Желим да Солскјер остане!

Везни фудбалер Манчестер јунајтеда, Немања Матић, нада се да ће Оле Гунар Солскјер остати менаџер на Олд Трафорду и после краја сезоне.

Фудбал 20.03.2019 | 17:15
Матић: Желим да Солскјер остане!
Норвежанин је на клупу Јунајтеда стигао из Молдеа као привремено решење до краја сезоне, уместо смењеног Жозеа Муриња, потпуно је подигао екипу

Међутим, у претходна два меча везао исто толико пораза – од Арсенала (2:0) у Премијер лиги и Вулверхемптона (2:1) у ФА купу.

"Сигуран сам да ће менаџер да окрене ситуацију и да ћемо бити бољи. Желим да Оле остане, одличан је менаџер и веома позитиван. Даћемо све од себе да завршимо међу четири најбоља тима у Премијер лиги. Не смемо да дозволимо другачији исход", рекао јеМатић за клупски сајт.

Јунајтед је тренутно ван зоне за место у Лиги шампиона, пети је са два бода мање од Арсенала и три од трећепласираног Тотенхема, али и једним више од Челсија.

"Челси, Арсенал и Тотенхем су озбиљни ривали, сви то знају. Пре само два месеца имали смо 11 бодова мање од Челсија, а сада смо у бољој позицији. Преостало је осам финала и морамо да учимо из пораза", закључио је српски репрезентативац.

Славни енглески клуб одличне резултате бележи и у Лиги шампиона, где је великим преокретом над Пари Сен Жерменом изборио дуеле са Барселоном у четвртфиналу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар