Толе: Посебан поздрав за Терзића!

Почасни председник Фудбалског савеза Србије (ФСС) Томислав Караџић изазвао је смех на почетку седнице Скупштине те организације.

Фудбал 19.03.2019 | 13:15
Толе: Посебан поздрав за Терзића!
Караџић председава седницом, на почетку је поздравио све госте, а посебно некадашњег председника ФСС-а, а сада генералног директора Црвене звезде Звездана Терзића.

"То ја радим због себе, да бисте ви мене поздравили", изјавио је Караџић и изазвао општи смех присутних у Кући фудбала у Старој Пазови.

Гости на седници били су представник Светске фудбалске федерације (ФИФА) Оливер Јунг, као и европске (УЕФА) Зоран Лаковић, који је некадашњи генерални секретар ФСС-а.

Присутни, између осталих, били су и први човек Фудбалског савеза Црне Горе Дејан Савићевић и председник и потпредседник Олимпијског комитета Србије (ОКС) Божидар Маљковић и Жарко Зечевић.

Савићевић се обратио Скупштини и рекао да је Србија заслужено била испред Црне Горе у Лиги нација.

"Показали сте да поседујете добру генерацију играча, били заслужено први и честитам на тим успесима. Свима овде желим много успеха. Надам се да ће фудбал у Србији и ове године бити као прошле и да ћете славити директан пласман на Европско првенство", рекао је Савићевић.

Савићевић је навео да је "његова Црвена звезда" направила историјски успех јер је играла у Лиги шампиона и носила се са клубовима који имају много већи буџет.

Зоран Лаковић је казао да му је чудно што се обраћа као гост, односно представних УЕФА.

Он је пренео "искрене поздраве" од председника УЕФА Александера Чеферина и генералног секретара Теодора Теодоридиса.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар