Бијељинка ускоро издаје први албум

Да је музика њен живот знала је још као мала дјевојчица. Одрасла у окружењу у коме су били музички ствараоци, логичан слијед догађаја је И био овај позив.

Забава 16.03.2019 | 08:17
Бијељинка ускоро издаје први албум
Амна Алајбеговић, једна је од учесника популарног музичког такмичења, која се нашла И у сезони Алл старс. Иако је од првог учешћа на позорници И пред ТВ камерама прошло неколико година, Амна каже да је остала иста енергија.

Ова сезона такмичења вратила је стара пријатељства, иако се већ сви познају, за три године колики је био распон између такмичења, многи су се промијенили, али опет каже да је међу њима сјајна атмосфера.

У музичком такмичењу у коме наступа много значи И избор пјесеме. Каже да је то рад који је заједнички, али да сами такмичари ипак бирају пјесме.

Амни је ово такмичења отворило И нове карте, те је већ после учешћа у првом дијелу одабрала да умјесто класичне, упише средњу школу која је усмјерена на умјетност. Неколико година живи у Београду.

Амна је годинама наступала са бендом, али мањак слободног времена И посвећеност школи нису дали могућност за наставак сарадње.

И док марљиво ради на пољу образовања И каже да јој је то приоритет, оно чиме ће нас обрадобвати у наредном периоду јесте И албум И нове пјесме, које са нестрпљењем очекује њена публика.

БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар