Емир повријеђен, отказане представе

Током премијерног извођења представе Абдулаха Сидрана "Сјећаш ли се Доли Бел", у режији Кокана Младеновића, глумац Емир Хаџихафизбеговић је доживио озбиљну тјелесну повреду због које је након представе морао хитно бити хоспитализован, саопштено је из сарајевског Камерног театра 55.

Забава 16.03.2019 | 07:57
Емир повријеђен, отказане представе
Због условности његовог опоравка и озбиљности повреде одмах је донесена одлука о отказивању првих пет реприза ове представе.

"Обавјештавамо публику која је купила карте за првих пет реприза, да ће представе бити отказане, а да термини играња 26.3. и 27.3.2019. за сада остају непромијењени", рекли су из Камерног театра.

Отказане представе ће се одиграти у априлу, а о термину ће јавност бити правовремено информисана. Преузете карте ће важити и за та играња, а гледаоци могу затражити и поврат новца на благајни Камерног театра 55.

Подсјетимо, глумац и директор Камерног театра 55 Емир Хаџихафизбеговић у петак навече је превезен у Ургентни центар Опште болнице "Абдулах Накаш" у Сарајеву након премијере представе "Сјећаш ли се Доли Бел".

Како је за портал Клиx.ба потврђено, Хаџихафизбеговић је након представе затражио хитну медицинску помоћ у тој здравственој установи.

Иначе вишеминутним аплаузом и овацијама испраћена је гала премијера представе "Сјећаш ли се Доли Бел" која је изведена у Камерном театру 55, а коју је према тексту Абдулаха Сидран режирао Кокан Младеновић.

Дванаест сјајних глумаца донијело је магију на сцену Камерног театра 55 и под редитељском палицом Кокана Младеновића поетски приказало реалну и хумористичну страну Сарајева шездесетих година. Да су то урадили маестрално потврђују аплаузи који су послије готово сваке сцене проламали двораном, смијех који сте у једном тренутку могли чути, а који би већ у другом тренутку замијенили тешки, дубоки уздаси. Премијера је била изузетно емотивна, а многима је било тешко задржати и сакрити сузе у очима.

(Клиx)

Коментари / 0

Оставите коментар