Милојевић задовољан после серије потписа!

Први пут имамо формиран костур екипе! "Као звездашу и тренеру ми је јако драго. У прослости је било тешко задрзати играче,", поручује стратег црвено-белих.

Фудбал 16.03.2019 | 12:15
Милојевић задовољан после серије потписа!
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић цени квалитет Рада и позива на опрез уочи увек неугодног гостовања за српског шампиона (недеља, 17.00).

Црвено-бели су суверени на челу табеле, али желе на најбољи начин да окончају период уочи почетка репрезентативне паузе.

"Последња утакмица пред паузу, не очекујем лаган меч. Рад је дошао до свог начина игре, навикли су се са новог тренера, тешко губе утакмице. Никад није било лако на Бањици. Трудимо се да ствари са тренинга понављамо на утакмици. Имамо велики фонд играча, много њих заслужује шансу", рекао јеМилојевић.

На стадиону Рајко Митић нестпљиво ишчекују репрезентативну паузу.

"Пријаће нам пауза, очекујем да после ње више нећемо имати проблема са повредама. Сада имамопроблем са Гобељићем, Родићем, Марином и Боаћијем. Има момака који су можда и спремни, видећемо код њих и код доктора какве су сансе. После паузе очекујем повратак Родића и Гобељића".

Велики број продужених уговора у последње време охрабрује и стратега црвено-белих.

"Срећан сам, мислим да управа ради прави посао. Као звездашу и тренеру ми је јако драго. У прослости јебило тешко задрзати играче, пво је први пут да имамо формиран костур екипе. То је добро за струку и континутет, драго ми је да су сви задовољни са уговорима".

И даље се не мисли о предстојећим квалификацијама.

"Ја сам опрезан, не гледам квалификације, него селедећи меч", поручује Милојевић.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар