Лијепо и у нашем фудбалу: Семберци се захвалили Клису!

"Спорт спаја људе, фудбал је побиједио!" Фудбалски клуб Слога из Горњег Црњелова захвалио се противнику у четвртфиналу Купа Босне и Херцеговине, екипи Клиса, на гостопримству, организацији и лијепом понашању чак и домаће публике у Коњицу.

Фудбал 14.03.2019 | 19:00
Лијепо и у нашем фудбалу: Семберци се захвалили Клису!
У мору углавном негативних вијести у политичком животу Босне и Херцеговине и то између Републике Српске и Федерације БиХ, које се неријетко "прелију" и на фудбал, догодила се и једна позитивна новост.

ФК Слога, која се такмичи у Првој лиги РС, на челу са предсједником Златком Крбањевићем захвалила се федералном друголигашу Клису из Буторовић Поља, на изузетном гостопримству, на савршеној организацији утакмице четвртфинала Купа БиХ (2:2), као и на понашању свих актера, укључујући и домаћу коњичку публику.

"ФК Клис, хвала Вам! Било нам је задовољство бити Ваш гост у претходна два дана. Дочекали сте нас онако како се дочекују истински спортски пријатељи. Није било момента од нашег доласка у Коњиц да нам нисте били на располагању. Показали сте да знате организовати један истински спортски спектакл на такав начин да би Вам позавидјели и много већи клубови. Будите поносни на себе, јер сте показали колико волите свој клуб и колико сте уствари велики", наведено је у клупском саопштењу на Фејсбук страници.

У другопласираном тиму Прве лиге РС одушевљени су понашањем домаће публике која ниједном није увриједила противника, а камоли на националној основи.

"Хвала и Вашој публици која је показала да се у Босни и Херцеговини на један фин, културан и достојанствен начин може бодрити свој клуб, бити му вјетар у леђа, а да се притом не вријеђа противник. Напротив, они су наше играче дочекали и испратили са утакмице аплаузом. Ви сте на тај начин уствари послали најљепшу слику о себи самима. Није случајно што је дуел два мала фудбалска клуба јуче био медијски најгледанији догађај у држави. Спорт спаја људе. Јуче није било поражених. Фудбал је побиједио". истакнуто је у саопштењу Слоге.

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Кјево

14.03.2019 19:30

То је спорт, онако аматерски али од срца. Свака част.

ОДГОВОРИТЕ