Божинов удара по Вучелићу и управи Партизана!

Божинов све контра Вучелића: Плате касне играчима, запосленима. Време је за Илића и нове људе! Бугарски фудбалер представио слику у Партизану потпуно другачије од председника црно-белих.

Фудбал 14.03.2019 | 21:20
Божинов удара по Вучелићу и управи Партизана!
Председник Партизана Милорад Вучелић у клин, а некадашњи фудбалер црно-белих Валери Божинов у плочу. Све контра! Док први човек клуба тврди да су плате у Хумској редовне, да никаквих кашњења нема, бугарски фудбалер, који је и даље у одличним односима са некадашњим саиграчима, поручује да зараде касне не само играчима, него и осталима запосленим у клубу.

Божинов иако није у Партизану већ две године, редовно прати све догађаје у Хумској и редовно се чује са некадашњим саиграчима.

„Знам да фудбалери нису плаћени и да плате нису редовне. И ту не мислим само на фудбалере, већ и на људе који раде у клубу, оне који одржавају терене, куварице, спремачице... А, сви они имају породице. Ту је срж проблема. Када играча једном слажу за новац, па други пут, па трећи пут, како од њега да тражиш да да све од себе на терену и да буде професионалац?“ рекао је Божинов за Курир.

Он сматра да би за Партизан било идеално да Саша Илић постане нови спортски директор.

„Мислим да је дошло време за неке нове људе у клубу. Саша Илић је човек иза кога треба да стану сви прави партизановци. Надам се да има људи са којима може да донесе боље дане за Партизан. Саша Илић је велико име, симбол Партизана. Он не треба да буде спортски директор, већ и председник, али кад дође време за то", поручује Божинов.

С друге стране, Информер сазнаје да је фудбалере Партизана разбеснела прича председника клуба Милорада Вучелића, који су сву одговорност за слабе резултате пребацио на њих. А, незадовољство тиња одавно, јер се водећим играчима дугује огроман новац. Наводно, Зорану Тошићу се дугује чак милион евра, а више од пола милиона Владимиру Стојковићу.

На све то, Партизан мора да до 31. марта плати 2,5 милиона евра дугова, да би добио УЕФА лиценцу за наступ у Европи.

Тешки дани у Хумској 1...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар