Звезда наставља ''блиндирање''!

Николићу уговор до 2023. и 48. 000 евра у првој години.  На Маракани имају велика очекивања од свог бисера, који ће наредног лета бити прикључен првом тиму. . .

Фудбал 16.03.2019 | 10:00
Звезда наставља ''блиндирање''!
Млади везиста Црвене звезде на позајмици у Графичару, Вељко Николић, прикључиће се великом броју играча клуба из Љутице Богдана који су у кратком временском периоду парафирали нови уговор са српским шампионом. Николић ће данас потписати нови уговор са црвено-белима до 2023. године, а како сазнаје МОЗЗАРТ Спорт у првој години ће од њега инкасирати 48.000 евра, што значи да ће имати месечну плату од 4.000 евра.

У Црвеној звезди имају огромна очекивања од једног од својих највећих бисера, који ће од наредног лета бити прикључен првом тиму. Николић је максимално искористио боравак у Графичару, где је направио велки искорак у свом играчком сазревању. У првом делу сезоне на српсколигашким теренима постигао осам голова и имао исто толико асистенција, па ће од наредне бити у прилици да се окуша у Суперлиги.

Млади везиста се најбоље сналази на позицији такозване „осмице“, која је била упражњена од одласка Ненада Крстичића. Челни људи на стадиону Рајко Митић уверени су да ће Николић управо на том  месту у тиму представљати решење на дуже стазе.

Николић је рођен 1999. године, а у Црвену звезду је стигао 2017. године из ОФК Београда за обештећење од 80.000 евра. Основни квалитет младог играча је вансеријски преглед игре, што га издваја од остатка играча из своје генерације на овдашњим теренима. Следеће сезоне ће бити у прилици да се покаже на великој сцени и донекле пружи одговор на питање да ли су очекивања Звездиних челника с разлогом толико оптимистична.

Млади везиста креће путем свог „класића“ из генерације 1999. Дејана Јовељића, који је пре два дана такође парафирао уговор до 2023. године. Ове зиме на стадиону Рајко Митић уговори су продужени и са Вујадином Савићем, Филипом Стојковићем, Миланом Павковим, Бранком Јовичићем, Марком Гобељићем, Миланом Борјаном, Миланом Родићем и Марком Марином.

Извор: моззартспорт

Фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар