Де Хеа и 400.000 евра седмично!

Јунајтед тражи решење. . .  Оле Гунар Солскјер главни адут Црвених ђавола, с обзиром да је остварио одличну комуникацију са шпанским чуваром мреже.

Фудбал 15.03.2019 | 12:00
Де Хеа и 400.000 евра седмично!
Захтевна ситуација пред управом Манчестер јунајтеда. Како јављају острвски медији, челници Црвених ђавола траже решење у застоју са Давидом де Хеом и планирају да поново опточну преговоре око продужетка сарадње.

Шпанац, који тренутно зарађује 230.000 евра недељно захтева да му се примања увећају на 400.000 евра, што је претходни пут представљало основни разлог за прекид разговора пре месец дана.

Један од адута Манчестера јесте Оле Гунар Солскјер, који је остварио сјајан однос са феноменалним чуваром мреже, па Де Хеа има жељу да остане на Олд Трафорду и након јуна 2020. године, када му истиче актуелни уговор.

Водећи људи енглеског великана желе читав посао да окончају до лета, како не би дошли у ситуацију да стрепе око останка сјајног чувара мреже. Ситуацију пажљиво прате бројни европски клубови, а пре свих Пари Сен Жермен, који је зимус наводно био спреман да Шпанца направи најплаћенијим голманом у историји фудбала.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар