Језива несрећа у К. Митровици

Две особе повређене су јутрос у центру северне Косовске Митровице када је један радник са зграде, чија је изградња у току, пао најпре на бетонску терасу, а потом и на девојчицу која је пролазила поред градилишта.

Регион 08.03.2019 | 10:12
Језива несрећа у К. Митровици
Према сазнањима "Новости" на лицу места, радник је скидао дрвену отплату на трећем спрату када је попустила платформа на којој је стајао и заједно са њом је пао са висине од 20-ак метара. У том тренутку пролазила је девојчица на коју је пао део оплате.

Очевици овог догадјаја казу да је призор био језив.
 
- Продавао сам цвеће када сам зачуо врисак радника за помоћ. Потрчао сам и видео човека коју је лежао и девојчицу која је била без свести. Узео сам је у наручје и кренуо да трчим према главној улици. У том тренутку наишао је санитет у који смо је унели. На путу до болнице она се освестила - каже за "Новости" Фатмир Љатифи.

Припадници косовске полиције обављају увиђај на лицу места.

Извор: Блиц
 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

епидемија

08.03.2019 09:17

Страдања градјевинских радника...нико не води рацуна о њиховој застити нити пролазника ....оборе пољски wц и граде зграду..они се обогате а ко погине сам је крив..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тужно је...

08.03.2019 09:32

Страдање радника на грађевинама је учестало, готово сваки дан. Заштита је изгледа никаква, требале би те инспекције почети коначно радити, ово је изгубило сваки смисао. Несретно дијете је посебна туга, све дјелује невјероватно, да се тако несто деси. Нека нам је Бог у помоћи, ова дешавања су страшна, а на КиМ су још појачана ради цјелокупне ситуације.

ОДГОВОРИТЕ