"Неће ме уплашити пријавама"

 Посланик Партије демократског прогреса (ПДП) Драшко Станивуковић изјавио је данас да није изненађен новом пријавом коју је против њега поднијела бањалучка полиција, истичући да што га више кривично гоне, он више ради.
 

Република Српска 06.03.2019 | 20:08
"Неће ме уплашити пријавама"
- Њима не одговара када ја радим. Ако полиција и даље настави с притиском, имам видео-снимак и спреман сам га објавити. Не могу ме зауставити. Док год постојим, говорит ћу. Не дотичу ме кривичне пријаве и монтирани процеси - устврдио је он.

Против њега је, каже, покренуто шест кривичних пријава, а пита колико је полиција извјештаја поднијела против убица Давида Драгичевића, Милана Вукелића, Николе Ђуровића, Јована Арбутине и због других убистава у Републици Српској.

-Колико је кривичих пријава достављено против криминалаца, лопова, корумпираних политичара, који ходају РС? То је оно суштинско питање, као и шта је с полицијским инспектором Милошем Бандићем, који је пријетио, а кривично смо одговорни ми који смо се бранили - устврдио је он.

Каже да инспектору Бандићу није ни смањена плата због изречених пријетњи Ивану Бегићу.

Бањалучка полиција поднијела је данас Окружном јавном тужилаштву Бања Лука извјештај против И.Б. из Приједора и Д.С., из Бања Луке, због почињена два кривична дјела неовлашћено прислушкивање и тонско снимање.

Наведена кривична дјела су извршена дана 13.фебруара 2019. године у Бањој Луци, саопштено је из Полицијске управе Бања Лука.

Незванично, извјештај је поднесен против Ивана Бегића и Драшка Станивуковића.

Након што је Драшко Станивуковић раније објавио аудио-снимак на друштвеним мрежама, а који се наводно односи на саслушање Ивана Бегића од полицијског службеника у Полицијској управи Бања Лука, из полиције РС су најавили да ће против Станивуковића и Бегића поднијети извјештај за кривично дјело неовлаштено прислушкивање и тонско снимање.

Станивуковић је на то одговорио да аудио-снимак „добијају од људи из полиције РС“.

(Фена)

Коментари / 17

Оставите коментар
Name

децко

06.03.2019 19:21

То сто се овај младиц не пласи, не знаци да це они одустати... Ја мислим да це он на крају морати као Давор Драгицевиц "пут под ноге" !

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

06.03.2019 19:40

Ако је снимање тајно о чему се онда ради?значи да се свако може играти"новинара"илити папараца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гога

06.03.2019 19:56

Дијете драго како си ти досадан и напоран.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гого

06.03.2019 20:41

Ако ти је досадан ,па за бога милога како га гледас и слусас,гдје је проблем????

Name

Суки

06.03.2019 20:42

А ти глупа и слијепа.Свака њему цаст.На све ове истине које момак износи твој једини одговор је тај.Паметније ти је да цутис.

Name

Туга

06.03.2019 20:20

Гого,драга није Дрсшко досадан ни напоран.Он је један од храброх и упорних младих људи који жуде да правдом,и бори се за све нас који ћутимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

07.03.2019 16:39

Цитам како само овај тупави народ насједа на овог малог бомбаса који није у стању ни да за 10 година заврси факултет. А са друге стране све зна и у све се мијеса, све у сврху своје промоције. Цим додје на власт бице гори од ових сад. И ако вам је овај кловн будуцност, онда нисмо боље ни заслузили.

Name

Милан

06.03.2019 20:21

Будали је море до кољена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

06.03.2019 21:05

Значи није битно ко туче људе ни ко купује папке! То је постало нормално. Само се не смије снимати, а све остало је дозвољено!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Модрицанин

07.03.2019 05:37

Ако неко купује гласаце то је овај тип. Ајде ми херцеговац кази на конто цега би он могао да добије гласове, да није мозда на дугогодисње зивотно и радно искуство. Наравно да је то смијесно и говорити. Досао је на конто пара које му је тата обезбиједио па не зна ста це од себе од обијести.

Name

Реп модрицанин

07.03.2019 08:16

Његов тата и ако му је зарадио , зарадио је постено и својим радом, цовијек неради са дрзавом никакве послове, тендере не добива, није добио од дрзаве 3.000.000 неповратно да се недрогира ,као милокрадов ,и данас је главни баја на тендерима!!! Видијет це те догодине на локалним изборома снагу Драска Станицуковица, момка који се бори за обицан народ, а против такви који дајете лосе коментаре о момку који је неустрасив, ми то препознајемо обицни људи који смо стварали ову Републику да би данас њоме владо шљам и дезертери!!! Преко 20000 хиљада лицни гласова вас боли, а дудук је досао са двије тракторске приколице гласаца на власт!! Али ви сте ботови и секта која се одродила од обицнога народа и вас само интересује вас дзеп!!!

Name

Милан Радман

06.03.2019 21:41

Инспектори, полиција или било које лице је у слузи градјанима и запослени су у јавним дрзавним структурама. Градјани имају право на снимање јавни лица у дрзавним институцијама да би заститили себе и друге. Залосно је да систем тузи и застрасује градјане а у другу руку оправдава као салу насилног инспецтора полиције. У свакој нормалној дрзави институције би биле захвалне Драску и Ивану на откривању непрофесионалних полицијских инспектора, али само у криминалној дрзави градјани немају заститу правних институција. У криминалној дрзави Власт, Суд и МУП су систематски удрузени у репресији сопствених градјана. Колико дуго Градјани треба да трпе неправде од оних који треба да их застите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Споменка

07.03.2019 05:38

Питање за гос. ВИшковића, предсједника владе РС. Кад цете ви предсједнице смијенити министра пилиције који врси терор и примјењује репресивне мјере, а адекватно би било реци силу над народом РС? Имате ви јос министара за смјену, али овај је најгори.

Name

Wодолија

06.03.2019 22:30

Од кога Станивуковић има подршку? Од свих људи који мисле својом главом. Само , мало је тих честитих који су храбри и јавно иступити. Народ изгледа још није свјестан да могу бити сретни што имају једног Станивуковића. Подржимо га у нашем сопственом интересу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Роки

07.03.2019 06:48

Следећи избори. Драшко за ПРЕДСЈЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ . Свака част , све што прича је потковано доказима,није бла бла ко већина посланика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

07.03.2019 11:08

Сигуран сам да би се томе јако обрадовали Дорис Пак,Сварцсилиг,Педи Есдаун да је зив,....

Name

За ре

07.03.2019 16:11

Не знам да ли би се они обрадовали,али ја сигурно бих. Чекам изборе и гласам за Драшка.