СДС подржава европски пут БиХ

Српска демократска странка подржава европски пут Босне и Херцеговине и његује европске вриједности у свом политичком дјеловању. Републици Српској треба друштво на чијем челу ће бити људи који воде бригу о грађанама и поштују институције а не оно друштво у коме бројачи одлучују умјесто бирача - казао је предсједник Српске демократске странке Вукота Говедарица након састанка са високом делегацијом Евроспке уније данас у Бања Луци.

Република Српска 21.02.2019 | 18:26
СДС подржава европски пут БиХ
Говедарица је истакао да економске реформе у БиХ треба да имају примат и изразио увјерење да пореска оптерећења не доприносе стварању повољног пословног амбијента и отварању нових радних мјеста.



Предсједник СДС-а је истакао да је требало година и по дана у процесу одговарања на питања Европске комисије и да се нада да у процесу прегледа одговора на питање Босне и Херцеговина неће бити већих проблема.



Делегацију Евроспке уније на данашњем састанку чинили су Кристијан Данијелсон, директор Дирекције Европске комисије за сусједство и преговоре о проширењу Томас Мајр-Хартинг, извршни директор за Европу и Централну Азију Европске службе за вањске послове (ЕЕАС) Ларс-Гунар Вигемарк, амбасадором ЕУ у БиХ и Микела Матуела, шеф одјела за БиХ у Генералном директорату Европске комсиије за проширење. Састанку је присустовао и предсједник ПДП Бранислав Бореновић.

БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Нострадамус

21.02.2019 17:49

Браво Вукота конацно несто паметно да урадис.Састанак са Европским званицницима мозе ти помоци да додјес на власт.Многи градјани су за ЕУ па цак није Проблем ни Нато само то не смију да казу од Снсд и Додика јер нису ни они против ЕУ и Натоа само сто зеле да лицно они профитирају а не градјани.Због Тога се градјани стално исељавају и градјани су стално под пљацком СНСД и папака из опозиције.

ОДГОВОРИТЕ