Фјурију 103 милиона долара за пет борби!

Британски боксер, Тајсон Фјури, добро ће зарадити од наредних борби.

Остали спортови 28.02.2019 | 17:30
Фјурију 103 милиона долара за пет борби!
Тајсон Фјури и амерички ЕСПН потписали су уговор према којем ће биртански боксер добити 103 милиона долара за приказивање његових наредних пет борби, објавили су у понедјељак британски медији.

Према уговору Фјури ће морати боксовати минимално двије борбе годишње на тлу САД-а, док ће права за приказивање његових борби у Уједињеном Краљевству и даље имати британски БТ Спорт, преноси Хина.

"Одушевљен сам. Подршка ЕСПН-а и БТ Спорта, двије највеће медијске платформе у свијету спорта, значи да су сада везани с најбољим тешкашем у свијету", изјавио је 30-годишњи Фјури који се нада да ће му уговор с ЕСПН-ом повећати изгледе за узвратни меч против актуалног свјетског првака по верзији WБЦ, Американцем Деонтејом Вајлдером-

Против њега је боксовао 1. децембра прошле године у Стејплс Центру  у Лос Анђелесу и извукао неријешен исход.

С друге стране, Вајлдер има уговор с конкурентском медијском кућом „Шоутајм“  па у боксерским круговима превладава мишљење да ће Фјуријева веза с ЕСПН-ом само закомпликовати договор за реванш.

"Моје је мишљење да је та борба сада изгледнија него икад прије, јер иза нас стоје двије највеће куће", изјавио је Фјури за БТ Спорт.

"Ја сам само борац и могу се борити само против оних које доведу пред мене. Желим највеће борбе, Џошуа,Вајлдер и било кога другога тко се нађе на путу", закључио је Фјури.

Извор: Фена

Коментари / 0

Оставите коментар