Меланија говори о сексу са мужем

Откако је прије годину дана постала прва дама Америке, постало је јасно да ни најмање не мари за правила. Без имало устручавања, Меланија Трамп ради оно што жели, а јавност о томе говори свакодневно, хтјели то или не.

Забава 18.02.2019 | 10:29
Меланија говори о сексу са мужем
Титулу је добила захваљујући томе што је супруга актуелног америчког предсједника Доналда Трампа, али она је све само не обична прва дама.

За разлику од својих претходница, Меланија није рођена у Америци

Посљедња прва дама која је рођена ван граница Сједињених Америчких Држава била је супруга Џона Квинсија Адамса, Луиза Адамс, рођена давне 1748. године. Све након ње рођене су у Америци, до доласка Меланије, која се родила у Словенији, тачније у Севници.

Она је једина прва дама рођена у комунистичкој земљи

Када је Меланија рођена, 1970. године, Словенија је била дио комунистичке Југославије, на чијем је челу био Јосип Броз Тито. Врло мали проценат Словенаца био је члан комунистичке странке, а међу њима је био и отац Меланије Трамп, која пак никада није била њена активна чланица.

Позирала је гола за часопис

Меланија је позирала гола за насловницу британског ГQ-а 2000. године. У то вријеме била је само дјевојка Доналда Трампа, који је затражио од уредништва магазина да ураме те фотографије и пошаљу их у његову канцеларију. Како стоји на службеним страницама Бијеле куће, Меланија то сматра једним од својих највећих достигнућа.

Јавно је говорила о сексу с Доналдом Трампом

У интервјуу који је прије брака дала Хауарду Стерну, Меланија је јавно проговорила о томе како је то бити у вези с Доналдом Трампом и признала да имају интимне односе и више него једном дневно. Исто тако је открила да је телефонски интервју са Стерном обавила малтене гола.

(б92)

Коментари / 0

Оставите коментар