Вучић и Тачи у суботу са Ханом

Хан, Вучић и Тачи у суботу заједно на панелу ”Безбједност у југоисточној Европи”. Панел се одржава у оквиру Минхенске безбједносне конференције, која се од 15. до 17. фебруара одржава у Немачкој

Србија 14.02.2019 | 14:22
Вучић и Тачи у суботу са Ханом
Европска комисија најавила је да ће комесар Јоханес Хан заједно са предсједницима Александром Вучићем и Хашимом Тачијем 16. фебруара учествовати на панелу ”Безбједност у југоисточној Европи”, у оквиру Минхенске безбједносне конференције, која се од 15. до 17. фебруара одржава у Немачкој.

- Комесар Хан ће одржати низ билатерални састанака, укључујући и учешће у дискусијама међу којима је и суботњи панел о ''Безбјености у југоисточној Европи'', заједно са предсједницима Хашимом Тачијем и Александром Вучићем - стоји у најави Европске комисије.

Из Брисела је најавељно да ће ЕУ на Минхенској безбједносној конференцији од 15. до 17. фебруара представаљати шефица ЕУ дипломатије Федерика Могерини и комесари Гинтер Етингер, Јоханес Хан, Христос Стилијанидес и Јулијан Кинг.

Федерика Могерини у петак у Минхену учествује на панелу о европској безбједности и одбрани заједно са генерални секретаром НАТО Јенсом Столтенбергом и шефом њемачке дипломатије Хеиком Масом, наводе у Европској комисији.

Из организације Михненске коференције најављено је учешће 35 свјетских лидера, 50 шефова дипломатија и 30 министара одбране.

Међу њима биће и канцеларка Немачке Ангела Меркел, потпредсједник САД Мајкл Пенс и руски шеф дипломатије Сергеј Лавров.

(Телеграф.рс/Тањуг)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Лоповлук

14.02.2019 18:09

Мало тези ! Без везе тросе паре а нема добгог резултста. Јад и пропаст до сада на прговорима.

ОДГОВОРИТЕ