Видео: Како је Јокић срушио Кингсе?

Упалило је, на 0,3 секунде! "Радујем се јер ће на Ол стару бити и Богдановић, Вучевић. . . ", рекао је после коша за победу српски центар.

Кошарка 14.02.2019 | 15:45
Видео: Како је Јокић срушио Кингсе?
Поготком у последњој секунди утакмице против Сакраменто Кингса (тачније, 0,3 десетинке пре краја), Никола Јокић донео је Денверу победу и растужио Богдана Богдановића и Немању Бјелицу - играче "краљева".

После утакмице, најбољи играч Нагетса примао је честитке и присећао се последње акције, у којој је поентирао из рекета.

"План је био да одиграм пикенрол са Монтеом (Морисом), после чега је требало да 'окренем' блок, да бисмо могли да играмо 'два на један'. И упалило је... Не знам зашто не почињемо добро утакмице, али вратили смо се у трећој чевртини, Ајзеја Томас је донео енергију у халу", рекао је српски центар.

Погледајте како је Јокић дао победнички кош против Кингса.



Пред Сомборцем је сада припрема за пут у Шарлот, где ће предстојећег викенда учествовати први пут на Ол стару.

"Идем да се забавим. Не знам шта да очекујем. Први пут учествујем и надам се да ћу имати време за одмор. Наравно, и да ћу се уз то забавити", рекао је Јокић.

Прво (од сигурно многих!) учешћа на Ол стару Николи ће олакшати присуство још неколико играча са ових простора.

"Драго ми је што ће Никола Вучевић бити тамо. (Богдан) Богдановић ће играти на 'Рисинг старс'-у. Добро је што ћу имати своје земљаке уз себе".

Недуго после меча против Сакрамента, новинари у Денверу питали су Јокића да ли му је Владе Дивац, актуелни генерални менаџер Сакрамента, био идол током одрастања.

"Не, али он је Србин и ради сјајан посао. Ако погледамо начин на који играју и како граде тим - мислим да ће бити веома добри. Личе на нас од пре три-четири године".

Мајк Мелоун, Јокићев тренер, изабран је да на Ол стару води екипу Леброна Џејмса. Никола ће играти у супротном саставу, који је бирао други капитен, Јанис Адетокумбо.

"Желим му да изгуби", насмејао је Србин новинаре у свлачионици Нагетса.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар