Помјерање с чувене нуле: Спарси хоће Перишића!

Шта ће рећи комшије Тобџије? Можда би Хрват могао на лето у северни део Лондона, само не тамо где су га многи очекивали ове зиме.

Фудбал 15.02.2019 | 16:00
Помјерање с чувене нуле: Спарси хоће Перишића!
Целе зиме слушали смо приче како би Иван Перишић могао да заврши у Арсеналу. Било је јако близу, али није прошло. Нешто слично као и када се повезивао с Манчестер Јунајтедом. Ипак, сада се појављује нови клуб који је на пол-позицији када је Перишић у питању - Тотенхем.

Како пишу италијански медији, Спарси ће на лето пробати да нападну крилног фудбалера Интера. Тутоспорт пише да се Маурисио Покетино "заљубио" у Перишића током групне фазе Лиге шампиона.

Ове италијанске новине додају да су Спарси гледали ситуацију око Перишића у јануару, а да ће се вратити по њега на лето.

Очекује се да Перишић напусти екипу, а помиње се да би у размени између Тотенхема и Интера могли да учествују и Серж Орије или Муса Сисоко. И док се Орије мучи да дође до ваздуха у Тотенхему, Сисоко је веома битан фудбалер за Спарсе.

Ако га Тотенхем доведе, биће то уједно и промена у политици клуба који ове зиме, а ни прошлог лета, никога није ни довео ни одвео. Померање с чувене нуле. Такође, биће то ударац упућен ривалу - Тобџијама.

Присетимо се шта се ове зиме дешавало у вези с Арсеналом и Перишићем...

Перишић није имао дилему око тога где жели да настави каријеру. Бепеу Мароти је јасно ставио до знања да жели у Северни Лондон. Имао је договор око плате – 3.000.000 евра до краја сезоне нето, плус 6.500.000 евра годишње ако га Арсенал откупи. Међутим, клубови нису нашли договор, иако је Интер био вољан да Перишића ослободи обавеза. Арсенал није одступао од формуле са позајмицом до краја сезоне на 5.000.000 евра, уз опцију откупа на 35.000.000 евра. Интер је тражио чисто 40.000.000 евра за трансфер на зиму, што Арсенал није могао да приушти.

Да ли ће Тотенхем пронаћи праву формулу?

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар