Звезда и Милош Теодосић! Баш на дугом штапу!

Има оних који верују у позитиван расплет. . .

Кошарка 14.02.2019 | 22:45
Звезда и Милош Теодосић! Баш на дугом штапу!
Од дана када је Милош Теодосић раскинуо уговор са Лос Анђелес Клиперсима навијачи Црвене звезде верују да су се коцкице мегатрансфера коначно склопиле, односно да постоји реална могућност да најбољи српски плејмејкер појача редове српског шампиона за плеј-оф АБА Лиге.

Није тајна да је рођени Ваљевац велики навијач Црвене звезде, није тајна да је Теодосић потребнији клубу са Малог Калемегдана него икад пре, али... Нећемо да кажемо да је сензационалан трансфер немогућа мисија, међутим шансе да се Милош Теодосић стави на располагање Милану Томићу су мале. Да не кажемо – теоретске. Али понављамо – постоје.

Прво и основно: после растанака са НБА лигом амбиција Милоша Теодосића је да потпише уговор на две и по сезоне са неким финансијски моћним евролигашем. Захтеве српског плејмејкера, када је реч о годишњој плати, могу да испрате Ефес, Фенербахче, ЦСКА, евентуално грчки великани Олимпијакос и Панатинаикос.

Тек ако нико од набројаних тимова не понуди оно што тражи српски плејмејкер, Теодосић ће активирати Б опцију. Он би у том случају био спреман да у неком клубу игра за малу плату – можда и гратис и одржава форму за Мундобаскет у Кини овог лета. А у том случају Црвена звезда би имала предност. И врло вероватно би била једина опција.

Међутим, српском шампиону ни време није савезник. Као што је рекао председник ЦСКА Андреј Ватутинкошарка Милошу Теодосићу тренутно није примарна ствар. Он би требало наредних дана, можда већ и сутра, да са супругом Јелисаветом Орашанин добије принову. А како сазнајемо из извора блиских играчу, Теодосић неће размишљати о кошаркашким и професионалним актуелностима све док му лепша половина не изађе из породилишта у Америци. Питање је када ће се то десити.

А рок за пријаву нових играча за АБА лигу истиче до петка у поноћ. Мало времена да се Звездине и коцкицеМилоша Теодосића поклопе.  Мада навијачи Црвене звезде и даље могу да се надају.

Као што смо написали, шансе нису велике, али постоје.

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар