Свлачионица окренула леђа Сарију!

Азар користи прилику да пребегне у Реал! Италијан погубио конце, па је Белгијанац у идеалној ситуацији да пронађе излазна врата Стамфорд Бриџа.

Фудбал 14.02.2019 | 21:00
Свлачионица окренула леђа Сарију!
Челсијева свлачионица је окренула леђа Маурицију Сарију. Како тврди мадридски АС, Италијан је више не може да рачуна на подршку играча, а пре свега оних главних ауторитета, док је однос са некима од њих толико угрожен да је практично непомирљив.

Таква ситуација траје већ дуже време и дефинитивно је почела да се одрађује на резултате.

"Играчи не разумеју италијанске методе, нису им прихватљиви и таква ситуација је почела да се каналише на терен", наводи исти извор.

Неки од главних играча лондонских Плаваца, а пре свих Еден Азар могли би да искористе тренутну ситуацију и напусте клуб на крају сезоне, али излаз са Стамфорда спремни су да затраже и неки други играчи, уколико биСари остао у клубу.

АС наводи да се фантастични Белгијанац налази у ситуацији "сад или никад" када је у питању прелазак у Реал Мадрид. Челси је на добром путу да остане без пласмана у Лигу шампиона, што би Азару значајно олакшало могућност да напусти клуб. Такође, на крају сезоне ће му остати још годину дана уговора са Челсијем, што би значајно спустило његову цену, као и могућност челника клуба да се превише тврде пазар у преговирма са Мадриђанима.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар