Ђорђе Ивановић није хтио у Израел!

Имам још много тога да покажем у Партизану! „Знам да ћемо током пролећа бити далеко бољи него јесенас, а то ћемо потврдити и у дербију“, оптимиста је опорављени офанзивац црно-белих.

Фудбал 14.02.2019 | 19:05
Ђорђе Ивановић није хтио у Израел!
Све време боравка у Турској био је Ђорђе Ивановић ван екипе, радио по специјалном програму, да би се тек по повратку у Београд ставио на располагање стручном штабу, у нади да ће убрзо конкурисати за први тим Партизана.

Офанзивни везни, по потреби и нападач, у понедељак је добио дозволу лекарског тима да тречи, очекује се да се за дан-два прикључи екипи, али га сад очекује захтеван ритам у коме мора да надокнади пропуштено током припрема.

„Повредио сам се на почетку припрема. Због лоших временских услова променили смо подлогу, тренирали терену са вештачком травом, није ми пријало. Дешава се, али се нисам надао да ће оволико трајати и да ћу дуго одсуствовати са терена. Повреда Ахилове тетиве је незгодна, зна да траје по неколико недеља“, уздише некадашњи капитен суботичког Спартака.

Заједно са Данилом Пантићем (такође Ахилова тетива), а последње седмице и са Мусом Нџаијем (трбушни зид), Ивановић је нехотице утицао на скраћењу ротацију тренера Мирковићу на позицији левог крила.

„Сваки дан сам се надао да ћу онај следећи потрчати, али… Целе припреме сам провео у базену, на бициклу и у теретани. Чини ми се да сам почео да сањам како окрећем педале. Ниједан тренинг нисам пропустио, радио сам два пута дневно у теретани у договору са лекаром и физиотерапеутима, трудећи се да не губим време. Никад у професионалној каријери нисам толико паузирао што се тиче трчања, а уз то ми је посебно било тешко што смо у Турској играли утакмице, а ја нисам могао на терен“.

Упркос повреди, Ивановић је у једном тренутку био на корак да напусти Топчидерско брдо. Звао је израелски Хапоел из Акре, међутим, играч није желео да се запути у лигу за коју важи опште мишљење да се играчи „закопају“ и тешко је напуштају. Остао је одлучан у намери да се бори за место стартера.

„Желео сам да останем у Партизану из фудбалских разлога, имам још много да покажем у црно-белом дресу. Што се тиче клуба и играча имам само речи хвале за годину и кусур колико је прошло од доласка из Спартака. Одбранили смо Куп Србије, нажалост не и титулу првака државе, али се надам и борићемо се до краја да је вратимо још ове године. Знам да ћемо током пролећа бити далеко бољи него јесенас, а то ћемо потврдити и у дербију“, оптимиста је Ђорђе Ивановић.

ЦУЦИН НИЈЕ ПОГРЕШИО, СПАРТАК СЈАЈАН ЗА МЛАДЕ

У последње време добре пословне односе негују црно-бели и Спартак. Партизан је довео Ђорђе Ивановићаи Немању Николића у последњих годину дана, а у свеже окончаном прелазном року послао Луку Цуцинана каљење у Суботицу.

„Драго ми је да је Лука отишао у Спартак, клуб са традицијом, изузетно организован, у њему су људи који знају да се баве младим играчима. Није погрешио“, уверава Ивановић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар