Сергеј Милинковић Савић три седмице ван строја!

Пропушта мечеве против Севиље, Милана, Ђенове. . . !

Фудбал 13.02.2019 | 20:55
Сергеј Милинковић Савић три седмице ван строја!
Лацио је у најважнијем делу сезоне изгубио Сергеја Милинковића Савића на најмање три недеље. Српски фудбалер је истегао мишић и у најбољем случају ће на располагању Симонеу Инзагију бити за дерби против Роме на програму почетком марта.

Повреда Милинковић Савића је велики пех за Лацио. Везни играч ове сезоне не тресе мреже као претходне, али је постао кључни играч за равнотежу Лација и колос средњег реда. Штавише, по Инзагијевим речима,Сергеј је једини играч за кога нема алтернативу.

Додатни проблем је што медицинско особље и играч не смеју да форсирају повратак, јер се у случају обнове повреде ризикује пауза од два месеца.

Подсетимо, Лацио ће без Сергеја морати да одигра оба меча Лиге Европе против Севиље, прву утакмицу полуфинала Купа Италије са Миланом и меч против Ђенове у шампионату. Мала срећа у несрећи је одлагање утакмице са Удинезеа због заузетости Олимпијског стадиона  за рагби меч турнира Шест нација Италија - Ирска.

Требало би наравно да буде спреман и за окршај репрезентације Србије са Португалијом, 25. марта у Лисабону у квалификацијама за Европско првенство 2020. године.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар