СДС се обратио грађанима Добоја

Градски одбор СДС Добој обратио се грађанима тог града, наводећи да сада имају прилику да изаберу свог градоначелника.   

Република Српска 11.02.2019 | 12:35
СДС се обратио грађанима Добоја
Проглас СДС-а упућен грађанима Добоја преносимо у цјелини:

- Поштовани суграђани,

сада нам се пружила прилика да бирамо између два кандидата, једног кога је кандидивала Српска демократска странка у чијим редовима данас нема ниједног досадашњег функционера, ни посланика, ни министра, али има пуно поштених и честитих домаћина са Крњина, Озрена, Вучијака, Требаве и града и кандидата групе окупљене око Уроша и Обрена коју између осталих чини још и Ненад Палексић, предсједник градске Изборне комисије и Младен Мићић, члан те исте комисије.

Ова друга група организује и проводи ове изборе. Ова група води овај град последњих десет година.

Ако сте задовољни стањем у којем се град налази, ако вам не смета да Обренов син руководи Водоводом и вози луксузни ауди Q5, ћерка директорује ЈЗУ Дом здравља, пасторка начелникује Одјељењем за просторно уређење а њен супруг градском скупштином, ако вам не смета да плаћате цијену гријања и воде увећану за 30% ваш избор је Обрен, Урош и помало Јеринић.

Кандидат који Вам нуди СДС у том случају није ваш избор, каже се у саопштењу Градског одбора СДС-а.

БН ТВ

Коментари / 19

Оставите коментар
Name

редовно

11.02.2019 11:40

Кад год су локални избори у БиХ у Бијељини,Угљевику,Лопарама и Добоју редовно побјеђује СДС. Сад кад је Додик обрлатио Обрена Петровића надајмо се да ће побиједити ко је остао у СДС-у у Добоју.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворник

11.02.2019 12:04

Мислите ли оног Рокстера из Зворника истјерати из СДС-а? Бибок је отишао код папка, не знам шта чекате?

Name

Зоран

11.02.2019 18:47

Мислим да би било поштеније да су ови кандидати и сам СДС упутио извињење народу што су они тог Петровића кандидовали годинама и подржавали као градонацелника. Мисли да код нормалних односно већине грађана то пљување и оптузивање за бахатост изазива контра ефекат. Тај Петровић је јуче био подржаван од СДСа као примјер а данас одједном лопов. Сви ми гријесимо али кад човек призна грешку онда је то другачије. Мислим да СДС јавно каже да је погрешио што је подржавао тог Петровића који је био и јуче исти као и данас бахат и биран већином уз подршку муслимана.

Name

Рогатичанин

11.02.2019 11:48

Шајинович је један предивни, културни, образовани млади господин, политичар нове генерације; Добојлије: немојте да огријешите душу гласајући за криминалце и хохштаплере, гласајте за овом господина!

ОДГОВОРИТЕ
Name

добојлије

11.02.2019 12:40

Због не одговорности и бахатости Обрена Петровића и његових послушника је смртно страдало 11, углавном старих и изнемоглих, особа у мајским поплавама 2014. године. И причињена материјална штета од поплава је могла бити умањена да се Обрен Петровић одговорно понашао према добојлијама. Да су, полиција, тужилаштво и суд одрадили своју обавезу одавно би био окончан кривични поступак против Обрена и др. и налазили би се на издржавању затворске казне, а неби и даље излуђивали добојску сиротињу. Његова способност је манипулисање са народом, па је по истој методологији оспособио своје регрутоване следбенике, Борислава Јеринића, Небојшу Нарића, Драгана Василића, Јошића, Мићића, Палексића, Девића и друге „паразите“ и друштвене пропалице. Обренова специјалност је рекетирање. За изузетне напоре у рекетирању мале и велике, државне и приватне и сваке друге привреде Обрен Петровић је, и више него заслужан, добио награду „први рекет Добоја“. У великој конкуренцији његових тимских играча Обрен се истакао темељним уништавањем Добоја и рекетирањем свега што се може уцијенити. У народу се зна да тамо гдје он удари рекет, тамо среће више нема, зато и имамо тако велики број уништених и упропаштених фирми, а сви они инвеститори који би можда и дошли и отворили нова радна мјеста у Добоју, избјегавају овај град у широком луку, зато што знају да Добојем управља удружење рекеташа на чијем челу се налази добитник наше награде, Обрен Петровић! Крајње је вријеме да се истражни и судски органи пробуде и да почну радити свој посао иначе уће у срамотну историју да су у служби манипуланата, рекеташа и убица сопственог народа. Добој, од регионалног центра, је одавно постао „мртав град“. Добојлије, ако жалите своју и других дјецу онда сви на ноге и спријечите изборну крађу у Добоју и дајте глас Небојши Шаиновићу и не само глас већ спријечите Обренову хоботницу да не омета рад тог младог интелектуалац, да са својим сарадницима покуша Добој вратити из „мртвог града“.

Name

Поздрав из Бањалуке

11.02.2019 11:52

Сад јос висе убиједјен у побједу СДСа у Добоју и у побједу ПДПа у требињу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАЦКО

11.02.2019 11:53

Добојлије иТребињци,ви имате нову шансу,не проопустите је!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сдс

11.02.2019 12:59

А ко му је све то дозволио предходних 10 година? И од кога је добијао подрску?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

11.02.2019 13:27

Дозволило му је тужилаштво у Добоју, којима је позапошљавао супружнике и дјецу у градску управу као противуслуга. Тај се дрипац сам одметнуо, над њим је само држава имала контролу. А сада то ваљда сви схватају.

Name

посавски гониц

11.02.2019 13:06

Обрен је зло

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рашо

11.02.2019 13:15

Позивам чланове бирачких одбора и посматраче да само раде поштено. Сјетите се само колико има ваших пријатеља, рођака и суграђана који не могу ући у одборе, запослити се и слично. Сјетите се само колико сте се ви понизили, кумили, молили, платили пића, ручкова и ко зна шта још, којекавим страначким "шушама" и ухљебима, наслушали разних обећања и лажи смао да добијете посао. Сјетите се колико ваших познатих и непознатих суграђања није имало ту срећу или није хтјело да се понижава. Зато на изборима радите поштено па нека бар са гласачких мјеста према ГИК-у и ЦИК-у оде воља народа. А шта че они урадити њима оставите на душу. Вријеме је да дођемо себи, јер стварно смо пропали. Дно више ниј на дну него је са свих страна. Поздрав.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоги

11.02.2019 13:25

Увазени Сајиновицу. Цувај се само изборног инзињеринга. Спремају велику крадју.Обрена Петровица син наркоман је досао у Фоцу 2008 г. Са слузбеним возилом опстине вw Голф5 црне боје и са неколико хиљада марака у дзепу.Да прослави родјендан свог пријатеља из Врањака тј.Копривне.Посто су зајендо играли фудбал у ФК.Партизан Копривна ил Врањак нисам сигуран.То је било просипање силе по Фоци бацањр пара конобарима на тацне лупабје фласа итд.Медјутим тај исти клуб у Фоци дрзе Мало зесци момци који су истог наркомана Петровица избацили напоље након полупабог пица.То је слика насе власти у Добоју у том периоду било нас је најмање 20 студената Медицинског факултета из добоја који нису ни у ком слуцају дали стипендије тим истим студентима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

11.02.2019 17:00

А сто то ниси написао док је Обрен био у СДС?

Name

Илија

11.02.2019 19:24

Ко каже да није говорио?! Говорио је, али нико га није слушао.

Name

милица

11.02.2019 13:46

КАКО САМО ЗА 5 МЈ. ПРОМИЈЕНИСТЕ МИСЉЕЊЕ .ДО ТАД ВАМ ЈЕ ОБРЕН БИО НАЈ БОЉИ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борко

11.02.2019 14:22

Промјенили се људи у СДС Добој, промјенило се мишљење.

Name

Ако це

11.02.2019 16:52

Провјерити све лажне дипломе поцев од социјалне установе па до осталих добро плаћених радних мјеста.имаце и мој глас.а то су значи све његове бивше а и садашње страначке колеге.велика багра влада у добоју и давно је народ требао окренути плоцу

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБОЈЛИЈА

11.02.2019 23:03

Чланови Градске Изборне Комисије Добој отворено су се сврстали на страну кандидата обрена уроша јеринића и то свакодневно демонстрирају.Инструишу чланове бирачких одбора и посматраче испред лажних независних кандидата и охрабрују их на вршење изборне преваре и крађе тврдећи да имају полицијску и тужилачку заштиту.Да бисмо разбили ту групу лопова и превараната морамо у што већем броју изаћи у недјељу 17.фебруара и дати глас ЗА Небојшу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

14.02.2019 01:21

Па Сељаци сто не објавите нај нај изкрнију поруку бојитесе Додика