Тајни састанак у Берлину...

Грујићева цена скочила на 12. 000. 000, Херта нуди још једну позајмицу, исто жели још 10 клубова! А шта каже Ливерпул?

Фудбал 12.02.2019 | 18:00
Тајни састанак у Берлину...
Постаје озбиљно. Тим речима тиражни Билд почиње текст у коме препричава детаље са тајног састанка Хертиног менаџера Михаела Преца са Ливерпуловим спортским директором Мајклом Едвардсом на маргинама Куп утакмице са Бајерном (2:3). Једина тема – будућност Марка Грујића!

Српски интернационалац је заблистао откако га је Ливерпул послао на каљење у Херту, па Билд наводи да се у стручним круговима сада процењује да је његова вредност скочила са 5.000.000 евра (испрва је дакле пала односу на оно што је Ливерпул платио Црвеној звезди) на 12.000.000. С тим да Редси немају намеру још да га продају с обзиром на то да му уговор истиче тек 2023.

Међутим, велико је питање да ли би и следеће сезоне имао иоле значајнију минутажу у жестокој конкуренцији на Енфилду, па Херта – која није успела да избоксује право да откупи Грујића на крају сезоне – покушава да Ливерпул убеди да је још једна сезона у Берлину најбоље решење за све стране.

Наводно је и сам Грујић за останак у Берлину, не одговара му никако да се опет сели, сад се само чека шта ће рећи на Енфилду. Проблем је и то што је према Билдовим сазнањима већ 10 клубова питало за могућност да узму Грујића на позајмицу за следеће лето. Рачунајући ту и неколико бундеслигаша.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар