Ухапшен: Наставник силовао ученицу

Полиција у Тутину ухапсила је О. А. (65) због сумње да је у претходном периоду неколико пута силовао тринаестогодишњу ученицу.

Србија 27.01.2019 | 16:22
Ухапшен: Наставник силовао ученицу
Из Полицијске управе Новог Пазара саопштли су да се он сумњичи за извршење кривичног дјела силовање и да му је одређен притвор до 48 сати.

"Сумња се да је он у претходном периоду силовао тринаестогодишњу дјевојчицу", наводи се у саопштењу.

Према незваничним информацијама, сексуално узнемиравање дјевојчице је почело још у петом разреду и то непримјереним додиривање приликом извођења вјежби на часовима физичког, а све се наставило и у свлачионици, преноси Блиц.рс.

"Дјевојчица више није могла да поднесе такво понашање и све је испричала родитељима, који су случај пријавили полицији. Узета је изјава од дјевојчице и упућена на љекарски преглед који је, према првим информацијама, потврдио да има одређених трагова силовања. Међутим, поступамо опрезно и пажљиво, све ће бити испитано током истраге", каже извор Блица у полицији.

Ово је други случај сексуалног напаствовања ученице у Тутину од стране наставника у посљедњих неколико мјесеци.

Подсјећамо да је у току суђење наставнику Р. М. (60) истуреног одјељења ОШ “Ибрахим Бакић” у селу Суви До на Пештери због сумње да је извршио кривично дјело недозвољена полна радња.

Он је ухапшен у јуну прошле године због сумње да је сексуално напаствовао ученицу у зборници школе.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Боки2

27.01.2019 20:34

Брука, брука, брука!!!

ОДГОВОРИТЕ