ВИДЕО: ''Мој ауто нећете однијети''!

Није чудно да видимо власника коме је паук однео аутомобил како се расправља са радницима паркинг сервиса, али не дешава се баш често да возач потпуно изгуби живце и одлучи да побјегне аутом са паука.

Свијет 18.01.2019 | 15:30
ВИДЕО: ''Мој ауто нећете однијети''!
Возачи знају да им је једина шанса да спријече одношење аутомобила правовремена реакција прије него што паук подигне њихово возило. Уз мало убјеђивања и среће, понекад можете да наговорите раднике паркинг сервиса да вам спусте већ подигнуто возило. Међутим, уколико су они одлучни да "акцију" спроведу до краја, немате много избора осим да кренете до плаца на коме се чувају возила и завучете руку у новчаник.

За једног Руса то није била опција – он је одлучио да свој већ подигнут ауто марке "Киа" сам "ослободи" са паука, а таква операција никад се на заврши добро по аутомобил. Спуштање возила са паука на овакав начин није препоручљиво из више разлога, а један од најважнијих је чињеница да ће то проузроковати знатно већу штету од казне за погрешно паркирање и новчане накнаде за одношење аутомобила, а вјероватно ћете зарадити и додатну прекршајну пријаву.

Како преноси сајт Аутонеwс.ру, полиција је наложила пауку да однесе ауто након што је на московском аеродрому Внуково зауставила возило и утврдила да возач "Кије" није власник аутомобила. Иако се прави власник у међувремену јавио телефоном и рекао како је возачу заиста продао возило, али да нису још средили папире, "Киа" је већ била подигнута и спремна за одношење.

Возач је затим изгубио живце а остатак приче погледајте на снимку.



Упркос штети на возилу, власник се није превише забринуо и наводно је изјавио за Аутонеwс.ру да има свој сервис и потребно знање да га поправи. "Процијенио сам да путања аутомобила неће оштетити паука, али и да неће бити опасна за околину. А што се тиче штете на мом аутомобилу, она је минимална," рекао је бијесни Рус.

(Б92)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Бок

18.01.2019 14:44

Ово је методско показна вјежба за локалне кабадахије којих имамо више од Русије, када се нађу у таквим ситуацијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нема Ста

18.01.2019 16:32

Добра реклама за ,,Киу,, .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xx

18.01.2019 17:09

Овај је луд посве

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

19.01.2019 19:05

Казна за паркирање 80 евра а он направио 1000 евра стете......мозда је имо пуно робе у ауту..па се упласио.

ОДГОВОРИТЕ