СП - Перуничић пред Нијемце: Учимо важне лекције!

"Идемо пуном снагом, како се год завршило на крају", истакао је селектор Ненад Перуничић.

Остали спортови 16.01.2019 | 20:50
СП - Перуничић пред Нијемце: Учимо важне лекције!
Селектор репрезентације Србије Ненад Перуничић поручио је пред последњи меч Србије у Групи А против домаћина Немачке, да ће екипа максимално јако приступити утакмици, без обзира на само теоретске шансе за пласман у други круг.

"Дошли смо да одиграмо цео турнир, да ли то био главни или утешни круг. Очекивања су да увек дамо све од себе, поготово у ситуацији где смо доста "начети", тако да неко други пружи већи допринос него што је дао до сада. Добили су играчи слободан дан после Кореје, али сам им рекао да то није награда већ резултат огромне потрошње и давања на терену. То је наш спорт, мора да боли. Гледамо напред. Ово су лекције, није разочарање", рекао је Перуничић за сајт РСС.

Он је прокоментарисао и игру Немаца у ремију против Француске.

"То су врхунске екипе, комплетне у сваком смислу. Разлика је у томе што су Немци еуфорични, имају огромну енергију, а Французи стабилни и сталожени. Немце краси агресивност, одбрана, пуно трчања, што се негде и уводило кроз Бундеслигу, модерни рукомет, брзи центар и све то. Биће захтевно на физичком плану, али свесни смо да смо тај садашњи рукомет максимално користили, то је мој начин размишљања, транзиција, брз центар, од тога нећу одступити. Те калкулације да се приштедимо, то не постоји, идемо пуном снагом, како се год завршило на крају", истакао је Перуничић.

Утакмица 5. кола А групе између Немачке и Србије игра се сутра од 18 сати у Берлину.

Извор: мондо.рс/Тањуг

Коментари / 0

Оставите коментар