У сандуку нађено тијело жене

Тијело непознате жене у мртвачком сандуку пронађено је у Железнику, а ковчег, који је био умотан у најлон, пронашла је комшиница и о томе обавијестила полицију.  

Србија 15.01.2019 | 07:30
У сандуку нађено тијело жене
– Полицији је јутрос око 11 сати пријављено да је пронађено тијело непознате особе у поодмаклој фази – потврђено је за Блиц из МУП-а.

Први резултати истраге показују да је у питању тијело жене која је умрла прије двије и по године, те је тада смрт званично пријављена и обављен је увиђај, пише портал Пинк. 

Тијело је било ослобођено обдукције, јер није било сумњивих околности и предато је породици, а према незваничним информацијама, син покојнице Р. В. који не живи у овом дијелу града, власник је куће у којој је пронађен сандук.

Полиција ће обавити разговор са њим како би се изјаснио о тијелу у сандуку. Он би могао да одговара по закону о прекршајима и могао би бити новчано кажњен јер није сахранио мајку на гробљу.

(Српскаинфо)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јадан

15.01.2019 07:05

Није имао новца сигурно. А сахранити неког данас је јако скупо. Залосно и тузно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аустрија

15.01.2019 14:52

Умрла су времена кадсе постивало у куци на улици дјеца постивала родитеља и обрнуто стријег се постивало оа болсик у куци водило се рацуна од ових сада изтетовираних миндзуара педера лејзбејки ста оцекиват смеце

ОДГОВОРИТЕ