Вест Хем троши новац од Арнаутовића за Вилсона!

Челси добио озбиљну конкуренцију!

Фудбал 16.01.2019 | 19:00
Вест Хем троши новац од Арнаутовића за Вилсона!
Трансфер Марка Арнаутовића у кинески Шангај СИПГ (уколико се не појави још неки купац) за суму између 40.000.000 и 50.000.000 евра питање је времена.

Аустријски нападач је још јуче отпутовао из Лондона и отишао у домовину, а информације о разлогу пута су опречне. Једни тврде да сређује папире за одлазак у Кину, други да је отишао да прослави православну Нову годину са пријатељима, али његова жеља да се пресели на Далеки исток није спорна. У Вест Хему су се помирили с тим да ће остати без свог најбољег стрелца, због чега су већ кренули у потрагу за његовом заменом, а као прво име, помало изненађујуће, помиње се - Калум Вилсон!

Вест Хему је потребан неко ко ће наследити Арнаутовића, неко са израженим нападачким инстиктом, а очигледно је Вилсон виђен као тај. Битна ствар је да је Вилсон међу доступнијим домаћим нападачима и због тога га неколико клубова жели у својим редовима, а и Борнмут жели да га задржи по сваку цену, о чему је говорио недавно и тренер Еди Хаув. Чекићари ће добити значајну суму новца од продаје Арнаутовића и она ће директно бити усмерена у куповину квалитетног стрелца. Вилсон досад има десет погодака и шест асистенција у свим такмичењима.

Нападач Борнмута одавно је једна од главних жеља Челсијеве директорке Марине Грановскаје, која се упорно оглушује о захтеве тренера Мауриција Сарија да се што пре заврши трансфер Гонзала Игуаина. Најближа сарадница Романа Абрамовича гура да овај посао буде завршен што пре, а иако су се последњих дана помињале неке реалније суме од 30.000.000 евра, Скај Спорт тврди да је она спремна да иде и до 55.000.000 евра само како би добила оно што жели. 

Ако су информације Скај Спорта тачне, а обично јесу, чека нас лондонски дерби за Вилсона.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар