Челси спремио пакет за Паредеса...!

Зениту 30. 000. 000, играчу 4. 700. 000 по години! А уговор на четири и по сезоне!

Фудбал 16.01.2019 | 14:00
Челси спремио пакет за Паредеса...!
Сеск Фабрегас је отишао, иако Маурицио Сари није желео да га продаје пре но што пронађе замену. Шпанац је ипак толико желео у Монако да Челси није имао пуно избора, али се клуб обавезао да шефу струке што пре доведе играча по вољи. Лондонски Ивнинг Стандард верује да се са речи прешло и на конкретна дела и да је на Зенитову адресу отишла конкретна понуда: 30.000.000 евра за Леандра Паредеса.

До сада се писало да је Паредес већ саопштио управи тима из Санкт Петербурга да жели да иде, али не у Лондон, већ назад у матичну Боку Јуниорс. То и не треба да чуди толико, баш пре месец и кусур дана оптуживали су га да је намерно добио црвени картон како би могао да скокне до Буенос Ајреса и уживо одгледа суперфинале Копа Либертадорес између Боке и Ривер Плејта.

Плавци су ипак и за њега спремили интересантан пакет. Уговор на четири и по сезони и недељну плату од 80.000 фунти што му прерачунато на годишњи ниво дође око 4.700.000 евра на 12 месеци. Тако нешто у Аргентини не би смео ни да замисли.

Питање је само шта каже срце, али сигурно је да Челсију неће помоћи то што сви знају да је Саријева прва жеља био Каљаријев Николо Барела, који није баш био расположен да у јеку сезоне иде у други клубу, други град, другу земљу. Посебно зато што га јуре и Наполи и Интер.

Чекају се одговори из Санкт Петербурга.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар