Манџукић пропушта дуел против Атлетико Мадрида?!

Хрватски фудбалер повредио бутни мишић десне ноге.

Фудбал 15.01.2019 | 08:00
Манџукић пропушта дуел против Атлетико Мадрида?!
Италијански медији пишу данас да би Марио Манџукић могао да буде ван акције и ван терена у наредних месец дана што значи да би нападач Јувентуса могао да буде у опасности да пропусти судар с Атлетико Мадридом.

Хрватски репрезентативац је напустио тренинг Старе даме у четвртак, а тренер Масимилијано Алегри је признао да шансе за брз опоравак нису тако добре.

Досадашње информације кажу да постоји страх да је Манџукић повредио мишић у бутини десне ноге и да је ту настао проблем.

Могло би да буде незгодно толико да ће хрватском интернационалцу бити потребно месец дана да се врати у погон што би био велики проблем за Бјанконере.

Подсетимо, Јувентус ће играти против Атлетико Мадрида 20. фебруара. Уколико Манџо не буде могао да игра у овом дуелу осмине-финала Лиге шампиона, то ће свакако бити приличан минус за црно-беле из Торина.

У исто време, ова повреда је главни разлог што Јувентус није хтео да пусти Моизе Кина на позајмицу овог јануара. Хуан Квадрадо ће провести ван терена три месеца због повреде колена.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар