Ножем у срце: Детаљи злочина

В. В. (17) убијен је у Улици Слободана Пенезића Крцуна у селу Лаћарак надомак Сремске Митровице, када га је 19-годишњи Д. М. напао и убо ножем директно у срце. Несрећни младић страховитим повредама подлегао је на лицу мјеста.  

Србија 12.01.2019 | 11:07
Ножем у срце: Детаљи злочина
До страховитог злочина дошло је око 3 сата јутрос када су се ови младићи враћали кући из провода.

Наиме, како сазнајемо, В. В. и Д. М. били су комшије из исте улице у овом селу.

Према првим информацијама, младићи су прво ушли у вербални, а потом у физички сукоб. Око чега, за сада није познато. А онда је Д. М. извадио нож и једним убодом директно у срце усмртио В. В. 

Хитна помоћ убрзо је стигла на лице мјеста, међутим љекари су само могли да констатују смрт тинејџера.

На лице мјеста убрзо је стигла и полиција која је ухапсила Д. М.

Како Блиц незванично сазнаје, убијени В. В. није од раније познат полицији, док је убица Д. М. познат органима реда од раније, али по ситним прекршајима.

(Блиц)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

сРБИН

12.01.2019 11:40

ВЕЛИКА ТУГА И ЈАД - ВЕЛИКА КРИЗА ДРУСТВА И МОРАЛА - ТИНЕЈДЗЕРИ СЕ "ПРОВОДЕ "ПО ЦИЈЕЛУ НОЦ САМИ СЕБЕ ПОУБИЈАСМО А НАЈВИСЕ У МОЗАК - ГДЈЕ ЈЕ "СРПСКА" ПАМЕТ ЗАСТО НЕ ПОМОГНЕ НАРОДУ ?????????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Најбољи Лијек,

12.01.2019 12:06

примерна закона ,убице дати на доживотне, а не овако "по ЦЕО дан рмбацим за багателу,и дође клошар жели да ми одузме дневнику ,или ми ликвидира некога укуцана , незнан или штудије избацити на улици ,; или се наорузати као амигоси , и бранити куцни праг и породници "овако више Неце очи .

Name

Б лука

12.01.2019 11:52

Систем не функционише како треба,закона нема,ради ко шта хоће и како му дође. Судови нераде,санкција нема,убиства се заташкавају. Свее корумпирано. Ужас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЉУТА ГУЈА,МИЦО МОЈ!!!

12.01.2019 13:02

Слазем се с Васим коментаром! Убица тако млад а вец познат полицији!? Па гдје је Закон??? Има ли га уопсте за овакве ликове??? Ма прва греска коју направе зарези му казну да му се оци назад окрену,а да казну мора испостовати! Ех,кад тај закон додје свак це да размисли! Ово су досла страсна времена,страаааснааа!

Name

ПРАВДА

12.01.2019 13:45

НЕМА ТУ МНОГО ПРИЦЕ, НЕМА ДРЗАВЕ, СИСТЕМ НЕ ФУНКЦИОНИСЕ, ТОТАЛНА КРИЗА ДРУСТВА А ПОЛИТИЦАРИ ПРИЦАЈУ БАЈКЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андроид.

12.01.2019 18:00

Друштво ништа не усмјерава ову омладину.Гдје су нам радне активности.Уређење ове орунуле земље.Па дјецу запослити.док чекају посао а власници да плате.Кафићи да раде.до 12.Кецеље обавезно у школи.итд.Да вратимо ову дјецу ,неким људским вриједностима.Деликвентима друштвено корисни рад.ит.ит.Може се.то ,само да хоће.

Name

ЧОБАН ,БАШ МЕ БРИГА

12.01.2019 21:50

Велика туга за обе породице,не зна се за кога је теже,онима који изгубише дијете ил онима чије дијете постаде убица,Уосталом свако понашање потиче из породице,треба причати о свему отворено,Не постоји разлог да некога намјерно убијеш,прошао сам сва ратишта па сам гледао да не убијем ако баш не морам,сад сам са неким које сам држао на нишану а нисам пуцао велики пријатељ и они то знају,и немате појма колика је то људскост и срећа спасити било коме живот,

ОДГОВОРИТЕ