ПСЖ спремио 80.000.000 евра за Бразилца!

Отишла званична понуда! Замена за Рабиоа.

Фудбал 13.01.2019 | 14:00
ПСЖ спремио 80.000.000 евра за Бразилца!
Пари Сен Жермен је дуго вагао шта да уради и на крају одлучио да пошаље конкретну понуду у Напуљ.

Коријере дело Спорт пише да је ПСЖ званично доставио понуду вредну 80.000.000 евра за бразилског везисту Алана.

Француски клуб већ дуго времена скенира тржише у потрази за појачањима у везном реду где је најдефицитиранији. Погтово сада када се очекује одлазак Адријена Рабиоа, а Ласана Дијара иде у пензију., То оставља Томаса Тухела са само једним класичним играчем средине терена – Марком Вератијем. У првом делу сезоне је Ди Марија силом прилика морао у средину и добро је обавио тај задатак, али неоспорно је да је Свецима потребан централни везни играч. Јер, ако се повреди Верати, онда Тухел нема замену… Ту су млади Нкунку и Бернед, али они су још зелени за највише циљеве које има клуба са Парка принчева.

Зато је отишла понуда у Напуљ за новог бразилског репрезентативца. Алан је један од најцењенијих играча Серије А. Годинама је у сенци атрактивнијих имена у Наполију, али се игра италијанског тима ни код Сарија, ни код Анћелотија није могла замислити без њега. Често потцењен због слабог медијског експонирања, био је један од играча којег су бразилском селектору Титеу највише замерали када га није повео на Мундијал. Коначно, недавно је добио шансу да дебитује за Бразил и постао члан репрезентације.

ПСЖ је решио да га учини једним од најскупљих играча свих времена и да његовим доласком запуши рупе на средини терена. Сада је на потезу Наполи… Ово је понуда коју је тешко одбити, а Наполитанци би половину новца искористрили за довођење Анћелотијеве велике жеље Никола Бареле из Каљарија.

Ако Наполи одбије, онда се ПСЖ окреће алтернативним решењима као што су Најноглан из Интера, Солер из Валенсије, Дембеле из Тотенхема…

Овај трансфер не би имао никаве везе са Френкијем де Јонгом чији трансфер из Ајакса се очекује наредног лета.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар