Анел Шабанаџовић: Какав отац, такав син!

Клуб из Атине је потврдио да је Анел Шабанаџовић нови фудбалер АЕК-а с којим је потписао уговор до 2023. године, али ће на "Грбавици" остати до краја сезоне.

Фудбал 12.01.2019 | 09:45
Анел Шабанаџовић: Какав отац, такав син!
Анел Шабанаџовић, син прослављеног фудбалера Црвене звезде Рефика Шабанаџовића, нови је играч АЕК-а, потврдио је у петак атински клуб на званичном сајту.

Деветнаестогодишњи задњи везни играч остаће на "Грбавици" до краја сезоне у Премијер лиги Босне и Херцеговине као позајмљени фудбалер, а потом ће на љето преселити у престоницу Грчке.

"Јако сам узбуђен што ћу наставити каријеру с тако великим тимом као што је АЕК. Сазнао сам све о клубу од мог оца, од којег сам чуо све најбоље. Надам се да ћу наставити његовим стопама и остварити колико је и он постигао", рекао је доскорашњи члан Жеље на представљању.

Његов отац Рефик Шабанаџовић, свјетски шампион са Звездом, пет сезона је бранио црно-жуте боје и освојио три титуле и Куп Грчке.

"Мало је рећи да сам срећан и узбуђен што ће мој син играти у великом АЕК-у. Играће под истим предсједником као и ја, човјеком којем дугујем много. Желим да захвалим свима у клубу, посебно предсједнику за овај трансфер. За Анела је ово велики корак. много смо разговарали и схватио је као функционише велики клуб. Мораће много да учи и да се стално усавршава. Сигурно је да ће напорно радити. Игра на истој позицији као и ја, а многи кажу да ће бити бољи од мене", рекао је поносни отац.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар