Кејт Мидлтон поново трудна

Британска краљевска породица последњих година нагло се шири. У априлу прошле године Кејт је родила принца Луиса, а онда је, пред крај године и Меган Маркл најавила своју трудноћу. Дете Харја и Меган стићи ће на пролеће, а сада се шушка да у краљевску породицу стиже и још једна принова.

Свијет 06.01.2019 | 16:54
Кејт Мидлтон поново трудна
На крају прошле године на краљевском двору је почело да се шушка да Кејт Мидлтон чека четврто дете. Краљевска породица ту вест још увек није потврдила, али чудно је то што још увек нису ни демантовали вест. Када је нека вест лажна, породица се обично побрине да гласине брзо буду утишане.

Кејт и Вилијам већ имају троје деце – принца Џорџа (5), принцезу Шарлот (3) и осмомесечног принца Луиса, а британски портали преносе да је извор близак породици изјавио да је Кејт рекла да жели “барем троје деце”. Војвоткиња од Кембриџа се последњи пут у јавности појавила на божићној миси, а њена витка фигура никако није одавала знакове трудноће.

Ипак, можда је управо у томе кључ. Наиме, у прве три трудноће, Кејт је патила од трудничке хиперемезе – реч је о стању које подразумева тешке мучинине и повраћање, а у екстремним случајевима труднице буду хоспитализоване. Осим тога, трудничка хиперемеза изазива дехидрацију, поремећај електролита, а логична последица је и мршављење. Управо због тога је Кејт на почецима своје три досадашње трудноће изгледала видно мршавије и ослабљено.

(Агенције)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Пепеаруенде

06.01.2019 15:57

Цеститамо сретним родитељима. Све најбоље!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туш

06.01.2019 16:01

Докле ће гонити кад их је већк ренуло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свалер

06.01.2019 16:42

Ало Кејт јел лици бар мало на мене

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ред

06.01.2019 20:56

Па докле станцати сиротињу Ко це то хранити?

ОДГОВОРИТЕ