Какву је поруку послала Северина

Атрактивна Сплићанка Северина 2019. годину дочекала је одмарајући се на Малдивима у друштву сина Александра и супруга Игора Којића одакле је својим фановима послала снажну поруку.

Забава 02.01.2019 | 09:12
Какву је поруку послала Северина
– Драги моји, у Новој години вам желим да се вратите у дјетињство кад сте били мали, невини, неискварени, кад сте били нови млади софтвер у који су годинама разноразни криви људи, тешке ситуације, туге, несреће, болести, понижавања на свим пољима, свађа у кући, на послу, од малих прекрасних бића створили то што смо данас.

Драги Дједа Мразе дај да себи створимо срећу коју су други годинама кварили. Скини са људи оклопе лажног самопоуздања, бахатости, злоће, хладноће, оговарања, зависти, љубоморе и површности. Драги Дједе Мразе, врати нас све на творничке поставке и пусти нас да сами изаберемо своју срећу и људе који нас безусловно воле. У огледалу нећете видјети своју нутрину па вам не желим да будете лијепи, дебели, мршави и оно што мислите да ће се свиђати другима.

Желим вам да сте лијепи изнутра у сваком кутку вашег тијела и да никад не осјетите бол и да вас никад нико не повриједи. Не дозволите да вама владају људи, новац и прошлост. Будите поново дјеца јер умјетност живота је уздићи се до једноставности. Будите ми здрави и волим вас пуно – пожељела је Северина.

(Српскаинфо)

Коментари / 0

Оставите коментар