Мирковић: Добро ћу размислити шта ћу даље!

Зоран Мирковић, тренер Партизана, очекивано није био задовољан што су црно-бели одиграли нерешено против Мачве у последњем колу јесењег дела Суперлиге.

Фудбал 15.12.2018 | 09:15
Мирковић: Добро ћу размислити шта ћу даље!
Разочарани Мирковић: Добро ћу размислити шта даље! Тренер Партизана дао изјаву у којој је рекао да ће добро размислити да ли ће и даље бити шеф стручног штаба црно-белих.

"Нисам задовољан резултатом. Играли смо колико је терен дозвољавао, добили смо црвени картон... Врло тешко је доћи до гола по оваквом терену", рекао је Мирковић за ТВ Арена спорт.

Он је потом додао и занимљиву реченицу. Незадовољан многим стварима у српском фудбалу, тренер Партизана очигледно да је најавио бурну зиму у Хумској. Завеса на први део сезоне, који је Партизан завршио са најмање 13 бодова заостатка за Звездом и четири за Радничким, је спуштена. Али, шефа стручног штаба "парног ваљка" поред лоших резултата свог тима тиште и други проблеми, не само у Партизану.

"Ја се тешко сналазим у овим временима, а камоли у оваквим временским условима. Тако да ћу добро размислити шта ћу даље", остао је загонетан Мирковић.

Фудбалери Партизана одиграли су 0:0 са Мачвом у 21. колу Суперлиге Србије.

"Када смо кренули, нисмо се надали да ће се овако завршити и да ће бити оволико снега. На почетку је још и било неких услова, али терен је на крају био немогућ за игру", казао је Мирковић, који је на питање о појачањима у зимском прелазном року рекао: "Нећемо сада о томе".

Тренер Мачве Дарко Тешовић честитао је својим играчима на освојеном боду уз додатак да се његов тим боље снашао у тешким условима.

"Снег и лош терен не могу да буду оправдање. Они су професионалци, исто као када играју на 35 степени Целзијуса, тако морају да играју и по снегу. И ми смо играли, можда у још горим условима. Жао ми је, али ми је жао и рудара који копају у руднику. Моја екипа се боље снашла", рекао је Тешовић.

Фудбалерима Партизана и Мачве сада предстоји пауза и наставак Суперлиге, који је пројектован за фебруар наредне године.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар