Просинечки изишао из болнице!

Бивши играч и тренер Црвене звезде, Роберт Просинечки пуштен је из болнице у Сарајеву на кућно лечење.  Просинечки изашао из болнице: Хвала свима! Селектор репрезентације Босне и Херцеговине, Роберт Просинечки, у петак је након нешто више од двадесет дана напустио Клинички центар Универзитета у Сарајеву.

Фудбал 14.12.2018 | 19:45
Просинечки изишао из болнице!
Он је био хоспитализован од 23. новембра, прво је подвргнут операцији танког црева, да би осам дана после тога, морао опет на операцију јер су се појавиле потешкоће са зарастањем ране.

Лекари су после неког времена, које је провео на одељењу за интензивну негу, решили да је времен да га отпусте и да са лечењем настави код куће.

Иначе, селектор БиХ је и раније имао здравствених проблема. Пре девет година је имао проблем са центром за равнотежу.

Послије оперативног захвата који је захтијевао дужи опоравак, Просинечки се осјећа добро, али по препоруци љекара и даље је обавезно мировање.

"Захваљујем свима који су у протеклом периоду слали поруке подршке и жеље за брз опоравак. Посебну захвалност упућујем хируршком тиму, мр.др. Самиру Муховићу, мр.сц.др. Јусуфу Шабановићу, те менаџменту и особљу Клиничког центра на пажњи коју су ми пружили током боравка у болници", изјавио је Просинечки.

Селектор "змајева" ће у наредних неколико дана боравити у Сарајеву, саопштено је из Фудбалског савеза БиХ.

Од јануара 2018. је на кормилу Босне и Херцеговине. Од тада је остварио пет победа, исто толико ремија и свега два пораза, а у Лиги нација су били први у својој групи испред репрезентација Аустрије и Северне Ирске.

Извор: Б92/мондо.ба/Фена

Коментари / 0

Оставите коментар