Азар на раскрсници каријере...!

Одувек сам волео Реал Мадрид, али Сари о фудбалу размишља баш као и ја. . .  "Видећемо шта ће бити, не желим да урадим нешто због чега ћу жалити на крају каријере", каже Белгијанац.

Фудбал 15.12.2018 | 19:15
Азар на раскрсници каријере...!
У спорту треба слушати срце, али не по сваку цену. Пред сваки корак треба добро размислити, како се он не би направио у погрешном тренутку. Тога је свестан и Еден Азар, који никада није крио да жели у Мадрид, али још увек није сигуран да ли је ово прави тренутак за то.

Доласком Мауриција Сарија фантастични Белгијанац је поново избио у први план као један од најбољих играча Премијер лиге.

"Маурицо Сари о фудбалу размишља баш као ја, тако да ћемо видети. Моја породица је у Лондону, имам 28 година, не желим да урадим нешто због чега ћу зажалити на крају каријере. То је одлука кућу донети, али не знам када. Одувек сам волео Реал Мадрид, чак и пре Зидана, видећемо шта ће се догодити. Као што сам рекао, већ сам завршио годину са Челсијем, а уговором сам везан још годину и по дана", рекао је Азар.

Сјајни белгијски фудбалер ове сезоне је одиграо 18 мечева за Плавце у свим такмичењима, у којима је постигао осам голова и остварио осам асистенција.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар