Богдан о Бјелици...

Ето шта значи мотивација против бившег тима! Богдан Богдановић истакао је мотивацију игре против бившег тима као један од битних фактора сјајне партије Немање Бјелице протекле ноћи.

Кошарка 14.12.2018 | 08:45
Богдан о Бјелици...
Бјелица је постигао 25 поена у победи Сакраменто Кингса над Минесота Тимбервулвсима (141:130) који летос нису желели да му понуде вишегодишњи уговор.

"Кад играте против бившег тима увек постоји додатна мотивација. То је кошарка, то је добра ствар. Немања је веома талентован играч и када укључи ту екстра мотивацију, ето шта се догоди", рекао је Богдановић. 

Богдановић је пратио земљака са 20 поена у петој победи Кингса у последњих шест мечева у којој су оборили рекорд франшизе са 19 тројки. Са учинком 15-11 "Краљеви" су на осмом месту Западне конференције.

"Нисмо знали за рекорд. То самопоуздање долази из свлачионице, тимске хемије. Прошле сезоне смо после двадесетак мечева имали пет тријумфа и онда ти недостаје прави мотив. Сада жеља за плеј-офом доноси посебну енергију и концентрацију у свакој утакмици и то је главна разлика. Још увек учимо да играмо једни са другима, нормално је да је потребно време да се све коцкице склопе", додао је Богдановић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар