Барбара поручила: ''Нећу одустати''

Након буре која се у јавности подигла поводом извјештавања новинарке Студија Б Барбаре Животић о протесту опозиције који је одржан у суботу, огласила се и његова главна актерка.

Србија 13.12.2018 | 16:38
Барбара поручила: ''Нећу одустати''
Њен извјештај са протеста “Стоп крвавим кошуљама” прошле суботе у коме је, између осталог, поменула “далеко мало људи”, “инцидент у тучи кишобранима” и “лицемерје организатора” изазвао је оштре и опречене рекације, као и низ вербалних обрачуна у којим су размјењене најтеже увреде, како на телевизији, тако и на друштвеним мрежама.

Послије пријетњи и увреда које су јој упућене путем друштвених мрежа, реаговао је предсједник Србије Александар Вучић, а тужилаштво је формирало предмет. У њену заштиту стала је и директорка ТВ Студио Б, Ивана Вучићевић, која је у обрачуну са глумцем Сергејом Трифуновићем, након што ју је назвао “лажљивом фук*ом”, изјавила да једва чека да га види да му лупи шамар.

Сама Барбара, пак, у својој изјави за таблоид Информер, за све оптужује опозицију.

Како је навела, иако је знала “на шта је све опозиција у Србији спремна, ни сањала нисам да једно телевизијско укључење може да изазове толико мржње, као што је био мој извјештај са протеста”.



– Све је почело и прије самог укључења, када су ме ометали у припреми, настављено и током самог извјештаја, што можете видјети и на снимку, да би се завршило најмонстуознијим пријетњама мени и мојој породици. Знате, ја имам и родитеље, брата и малу сестру и највише ме боли то што због мене морају да трпе најниже увреде тих… не могу да их назовем људима – рекла је она за Информер.

Како је навела, “иако сам 100 пута прије овога мислила да се не бавим новинаством, послије овога сигурно нећу одустати”. Потом се обратила лидерима опозиционих странака окупљених у Савез за Србију поименце:

– Мој, наш задатак је да радимо слободно и без страха. Ђиласу, Обрадовићу, Јеремићу и другима који нису осудили овакве увреде, али и пријетње мојој породици и мени, желим да о њиховим кћеркама и дјеци никада нико ништа слично не изговори, као што говоре о мени на друштвеним мрежама. А о њиховом политичком дјеловању извјештаваћу са још већим ентузијазмом него раније – рекла је Барбара Животић.

(Српскаинфо)

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

Бре

13.12.2018 15:48

Ја само мало, легално, спиновала, па испаде толика фрка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срамота ме

13.12.2018 16:47

Срамота ме.Србин сам.

Name

Са стране

13.12.2018 15:50

Неписмена ћуркица! Поред тога што вест не уме јасно да презентује, није научила да посао репортера није да даје квалификације скупа, него трепа да пружи објективну информацију. Без личног става!

ОДГОВОРИТЕ
Name

реално

13.12.2018 16:20

И ста би ти рекао колико је било демонстраната тј. цланова опозиционих партија. Па они не могу ни мјесну заједницу водити а не дрзаву. Водили су је двадсет година и довели до пропасти . Дуго јос неце на власт дуго дуго.

Name

Ререално

13.12.2018 16:28

А Вуциц је за 6 година своје владавине бас поставио Србију на здраве ноге. Стварно смо ненормалан народ, и зато није ни цудо сто нам је овакво стање у дрзавама.

Name

051

13.12.2018 16:28

ова незна просту реченицу казати

Name

Смислов

13.12.2018 16:31

Да али у Индипенденту. У Информеру, Пинку или Студиу Б, као и у Сјеверној Кореји, удри гдје стигнеш. Ово је најсрамније извјештавање у историји новинарства. Када нам пусте инсерте из дневника С. Кореје, ја не разумијем о чему она спикерица говори, али то би могло бити одприлике овако нешто. Још само да је бар једном рекла хаос или државни удар, па да је Вучићевић из Информера узме себи. Још је гора она гуска уредница што је брани. Дјевојко, за тебе је Задруга. Убудуће ћеш на судовима само плаћати казне због клевете.

Name

Модрича

13.12.2018 16:23

Свако бека среди своје двориште, но комент!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

13.12.2018 17:01

Вучић влада по систему ријешити програма и где су људи БОТОВИ као подршка.Због таквог начина владања ће пасти са власти. У центар дешавања долазе афере са женским ботовима и то прво са сумњивом новинарком у афери Народно позориште када је дошло до хаоса и штрајка глумаца, редитеља и осталих радника. Сада се појавила Барбара. Ова девојка нема никакве везе са новинарством и новинарском етиком.Она је као најмлађа добила задатак од уреднице да у камеру каже унапред спремљен ботовски извештај који је покушала да изговори, али није ни то није успела јер није у стању да изговори просту реченицу.Студио Б је био градска РТВ, али је продата власницима портала Србија Данас, али тако да је град Београд или Мали и Весић по налогу Вучића уплатили вишемилионску уплату као да није тендер за продају.Нови власник је плаћен да буде разглас СНС.Ова девојка Барбара је искориштена за пропаганду јер није јавила колико је било људи, ко је говорио и који су захтеви према власти.Власт је Вучић, а око њега су БОТОВИ Вулин, Стефановић..... Друга страна приче је осуда Барбаре у јавности. Осим осуде за некоректан и непрофесионалан извештај, појавили су ликови који су дотужили и Богу и народу попут Сергеја Трифуновића да врше вербално насиље преко друштвених мрежа и форума над том несретном бот девојком.Незна се ко је гори или Вучић и његови БОТОВИ или ови опозициони тајкуни Ђилас и Јеремић и ови глумци фенсери и антисрпски лобисти Трифуновићи и Карановићка који су пријатељи Сарајева.Они сви су имали своје медије ТВ Прва и О2 чији је власник била грчка медијска компанија Антена и ту су се Ивановић и Кесић и њихови тимови Њузнета шпрдали са Вучићевим ботовима( Вулин и........) јер им ови сваким појавлљивањем у јавности дају много материјала за емисије. Сада је те телевизије купио човек близак Вучићу и тако ће Вучић имати контролу над 4 приватне ТВ станице са националном фреквенцијом, а пету ће добити готово сигурно Богољуб Карић који је у коалицији са Вучићем.Ђилас је изгубио битку за ТВ станице, али контролише са Пиетрусом најјачег оператера кабловске ТВ и неке кабловске канале као Спорт клуб. Србији треба трећа опција која ће бити пристојна са начелом стручни људи на правим местима и национално, економски, социјално и културолошки одговорна.Те опције за сада нема у првом плану јер немогу доћи до медија који су под контролом Вучића и Ђиласа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

WСТ

13.12.2018 17:05

Неписмена радикална старлета. Данас просипа србовање, сутра на кољенима испред Ердогана, прекосутра у Дубаију повећава наталитет...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смислов

13.12.2018 17:32

Не требаш одустати. Пинк је твоје ново радно мјесто, јер те је пицоусти већ похвалио да си фино чељаде. На том смећу од телевизије цијели дан ћеш чучати испред куће Ере Ојданић како би узела ексклузивну изјаву од њега, а ту су Луна и Миљана, твој ниво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немам ријечи

13.12.2018 17:36

Дјевојко драга нико те не мрзи већ ти ниси за извјештавање, лупас глупости, неповезана си , ради нешто друго боље ти је, зар ти није непријатно да гледаш саму себе а знаш да си испала смијешна на нивоу једног дјетета си, што се тиче изражавања

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУГОКОНТОВ

13.12.2018 18:15

Тако млада а већ ради за студио ДБ.Мајко мила у шта се претворила та медијска кућа?Жалосно,јадно и чемерно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубиса

13.12.2018 23:30

Јако ми је зао да цујем да некога вредјају зато Сто је рекао истину или нее.Ако Неко ради погерсно он мозе И да одговара за то.Али једном сергеју трифуновицу ја јебем матер.Доста је И његовиг срања

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

14.12.2018 06:35

Слатка је ко мед.

ОДГОВОРИТЕ