Најскупље кашњење на тренинг!

Дембеле мора да плати 200. 000 евра! Управа Барселоне решила је да због кршења клупске дисциплине и кашњења на тренинг казни надапача Усмана Дембелеа.  Највећа казна у историји Барселоне: Мали, дођеш нам 200. 000 евра, па спавај колико ти воља! Каталонци решили да дисциплинују Дембелеа!

Фудбал 14.12.2018 | 19:00
Најскупље кашњење на тренинг!
Иако је он у веома доброј форми ове сезоне, пошто је на 20 мечева постигао девет голова уз пет асистенција, то није спречило челнике клубе да га казне и то драконски, са 200.000 евра.

У Барселони су дуго размишљали шта је најбоље да ураде како би Дембелеа натерали да поштује клуб за који игра, међутим, он ни поред неколико упозорења није променио понашање. 

После неколико кашњења на тренинг, уследило је ново и то после недавног гостовања Еспањолу, али не од академских пет или десет минута, већ читавих два сата! 

Касније је откривено да је закаснио зато што је до раних јутарњих сати играо видео игрице. Кап је прелила чашу и на "Камп Ноу" су решили да га казне, а како ће Дембеле реаговати на све, остаје да се види.

Крупним корацима приближава се Усман Дембеле статусу фудбалера какви су, на пример, Марио Балотели или Пол Погба. Просечни, недоречени, а по свему судећи размажени и(ли) недоказани. С тим што за најмлађег од њих, првотимца Барселоне, још има наде да се колико-толико доведе у ред пре него што заврши на странпутици, о чему сведочи казна коју су му Каталонци одрезали не би ли га дозвали памети.

Првак Шпаније је „опалио“ младог Француза по џепу, па ће овај морати у клупску касу да уплати 200.000 евра зато што је прошле суботе закаснио на тренинг. Разлог: успавао се. Није му то био први пут. Оперативци Барсе су установили да води нездрав живот, конзумира брзу храну, уме да заноћи у дискотеци или да се са друштвом заигра у виртуелом свету видео игара. Зато је казна, преноси Мундо депортиво, кумулативна и највећа у историји Блаугране кад је реч о кршењу дисциплине.

Водећи се логиком да сваког боли највише кад му се завуче рука у џеп, у клубу су уверени да ће новчана казна утицати на Дембелеа да промени понашање и почне да игра како се то од њега очекује, головима и асистенцијама да доприноси успесима клуба. Јер досад није оправдао статус фудбалера плаћеног 115.000.000 евра и замене за Нејмара.

Сигнали да би некадашњи фудбалера Рена и Борусије из Дортмунда могао да искорени проблеме стигли су из свлачионице, јер је према речима појединих играча Усман Дембеле схватио где је погрешио и обећао да више неће каснити на тренинге.

Ај' и то чудо да видимо.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар