''Звао ме је ПСЖ, али...''

''. . . нисам оклевао кад се јавио Арсенал!'' Млади фудбалер Арсенала Матео Гендузи (19) рекао је да је између понуда Арсенаал и Пари Сен Жермена за њега боља била Арсеналова.

Фудбал 14.12.2018 | 18:00
''Звао ме је ПСЖ, али...''
Гендузи је пред ову сезону појачао тим Унаја Емерија за осам милиона евра, а само пет месеци касније, цена му је скочила на 12 милиона.

Везиста своју цену до сада оправдава добрим играма на средини терена, па изазива и различите реакције широм Енглеске.

"Тачно је да је Пари Сен Жермен показао интересовање између осталих. Било је ту много разговора, али је за мене најбољи избор био да се прикључим Арсеналу. Чим су ми пришли са понудом, нисам оклевао ни секунд и концентрисао сам се само на ту страну", рекао је Гендузи за француски Канал, а преноси Гоал. 

Он је пре доласка у Арсенал одиграо 30 утакмица за Лоријен, а својим играма за сада одушевио је и некадашњег нападача Димитра Бербатова. 

"Има 19 година и игра као да је на терену читаву вечност. Понекад га гледам, нервира ме са колико самопоуздања игра. Невероватан је", прокоментарисао је недавно Бербатов. 

Све то показује да су и Емери и Гендузи направили прави избор, пошто је тешко да би на средини терена екипе попут ПСЖ могао да добије минуте које је добио у Северном Лондону.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар