Гаскојн пориче сексуални напад на жену у возу!

Бивши репрезентативац Енглеске Пол Гаскојн изјаснио се да није крив по оптужници да је у августу сексуално напаствовао једну жену у возу.

Фудбал 14.12.2018 | 09:00
Гаскојн пориче сексуални напад на жену у возу!
Гаскојн је 20. августа ухапшен после инцидента који се догодио у возу на путу од Јорка ка Дараму.

Он је у уторак саслушан пред судским већем у локалном Петерлију и том приликом је још једном порекао да је дотакао и пољубио жену која је путовала истом возом.

Цео случај предај је вишој инстанци, а Гаскојн је у обавези да се појави на наредном рочишту које је заказано за 8. јануар. 

Обласни судија Кристина Харисон је била за то да се случај заврши на истом суду, али је Гаскојн инсистирао да се појави на суду са вишом ингеренцијом. 

После три месеца истраге, месна полиција је изашла са оптужницом против бившег фудбалера за сексуално узнемиравање. 

Познато је да је Гаскојн, недавно је на Твитеру написао следеће: 

"Као што сте упознати оптужен сам за сексуално напаствовање пре четири месеца. Полицајци који су ме оптужили су тражили да направе селфи са мном. Ја сам сам свој адвокат, урадио сам све ј....о погрешно". 

Иначе, Гаскојн је познат по томе што је имао бројне инциденте последњих година као и то да се лечио од алкохолизма и коришћења наркотика, а животно је више пута био угрожен. 

Гаскојн је током играчке каријере носио дресове Њукасла, Тотенхема, Лација, Ренџерса, Мидлсброа, Евертона, Барнлија док је за Енглеску наступио 57 пута и постигао десет голова.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар