Талентована и лијепа кћерка

Бранко Ђурић Ђура је познат по свом таленту, али мало ко зна да глумац има таланетовану и лијепу ћерку по имену Зала.

Забава 01.12.2018 | 11:58
Талентована и лијепа кћерка
Осим што је од оца наслиједила дар за глуму, Зала се бави и музиком, а до сада је снимила неколико пјесама и спотова. Ћека Бранка Ђурића Ђуре и словеначке глумице и певачице Тање Рибич има 25 година, а студира глуму у Њујорку и бави се пјевањем.

Зала је показала да је свестрана, јер поред глуме и пјевања, она воли моду, модни дизајн, као и дизајн ентеријера.

Ова талентована дјевојка је неизмерно захвална својим родитељима који су јој помогли да оствари свој сан и упише глуму у Њујорку.

"Тата ми највише помаже у раду тако што неће да се петља, јер жели да сама дођем до циља. И мени је најбитнији пут. Никад ме није довео ни на једну аудицију, што је супер! Сигурна сам да би помогао ако бих га замолила, али то не желим и то ме чини јачом", рекла је Зала једном приликом и додала да јој је у животу најбитнија љубав. Њен животни циљ је да буде задовљна, а у будућности има намеру да се бави глумом, пјевањем, компоновањем и путовањима.

До сада је имала прилику да ради неколико едиторијала, као и да сарађује са оцем од ког иствремено учи. 

(Курир)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

сло

01.12.2018 16:11

Лијепа на оца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахахахаах

03.12.2018 18:36

Хохохоохохохохохахахаххахаа

Name

П

01.12.2018 18:01

И он се више попео на главу са оним својим изговором. Не зна шта би био, муслиман, србин, хрват, словенац. Једе говна због пара. Онај коме је његов хумор занимљив мислим да није добар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И..

03.12.2018 11:40

Дакле за љепоту, здрав, отворен ум, дух и људски квалитет једине одреднице су бити Србин, Босњак и Хрват, у 21. Браво.

Name

за П

03.12.2018 16:10

Ово "п" је највјероватније нека скраценица за ПАПАК! Па јбт, који кркани имају приступ интернету, Бозе сацувај... Помијеса цовјек религиозну са националном припадносцу и уз то и са дрзављанством.... Како ти је вец "И..." рекао - папак један, изадји мало из селендре, проходај свијетом. Нормалним људима пуца нека ствар ко си и ста си АКО СИ ДОБАР цовјек. Сто ти ниси, судеци по твом коментару. Једноставно један искомплексирани бот, којег ко овцу сисају свако пар година кад на изборима зафали вуне хахах

Name

П

03.12.2018 18:41

Вас двојица изгледа незнате читати. Ако и знате читати онда нисте у стању то разумјети, односно схватити шта је написано. Ја нисам износио своје мишљење о томе "ко је ко! или "ко је шта" / још једном прочитајте/ и немам с тим уопште проблем, нити тако гледам на људе, него сам писао да тај проблем, проблем идентитета управо има тај Бранко Ђурић, који подилази сваком, само је разлика на којој ТВ у том тренутку гостује. и то је истина. Вријеђа Вас то, шта Вам ја могу.

Name

Над Реалиста

01.12.2018 20:27

Сто би рекла моја Покојна Баба,бави се беспослицарењем,лак посо добра зарада.Ста цес,док има наивних.....

ОДГОВОРИТЕ