Апел ВК Партизан...!

Помозите са 3. 000 динара месечно за грејање, овај клуб је донео народу много радости! У име ове деце, у име ватерполиста у име сваког запосленог у ВК Партизан Вам се унапред захваљујемо у нади да ћете имати воље и начина да нам помогнете, стоји у саопштењу црно-белих.

Остали спортови 01.12.2018 | 13:15
Апел ВК Партизан...!
Ватерполо клуб Партизан преживљава можда и најгоре моменте у богатој историји. Финансијска ситуација у клубу је изузетно лоша, јер црно-бели немају новац да плате ни грејање због чега је Партизан упутио јавни апел свима који могу да помогну.

Саопштење Партизана преносимо у целости.

“Обраћамо Вам се у име Ватерполо клуба Партизан. ВК Партизан је много година синоним за успех у овом спорту. Много освојених медаља су доказ нашег квалитета. Клуб који је цењен и признат у целом свету. Најуспешнији ватерполисти су поникли из наше школе ватерпола. Код нас вредно тренира 350 деце различитог узраста у нади да ће сутра наследити своје старије колеге…

Нажалост ВК Партизан се суочава са много проблема. Једно од горућих питања је како обезбедити адекватно грејање у зимској сезони? Ватерполо клуб је дошао на идеју да пронађе фирме, поштоваоце нашег клуба који би нам скромном донацијом помогли да решимо проблем грејања током зиме и обезбедимо деци и првом тиму услове какве заслужују.

Наша замисао је да фирме које пристану на донирање помоћи уплате по 3000 динара месечно током следећих 5 месеци, колико траје грејна сезона и тиме нам омогуће да несметано радимо на нашем базену, без бојазни од хладноће и проблема које хладна вода носи са собом.

ВИ сте нам једина нада да се изборимо и успемо у овоме! За све радости које је овај клуб донео свом народу, и све успехе које смо заједно делили станите уз нас! Вашом подршком ћемо успети да се избавимо и изађемо из свега као победници. У име ове деце, у име ватерполиста у име сваког запосленог у ВК Партизан Вам се унапред захваљујемо у нади да ћете имати воље и начина да нам помогнете!”

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар