Драгана је без "длаке на језику"

Драгана Мирковић одувијек је била отворена и без “длаке на језику” прича о свим дешавањима у кући у Аустрији. Тако је овога пута коментарисала одрастање своје дјеце, Марка и Мануеле.  

Забава 30.11.2018 | 10:00
Драгана је без "длаке на језику"
Иако им је мајка јавна личност, они не воле да се експонирају у медијима.

– Савршено говоре наш језик, без обзира на то што су рођени у Аустрији. У кући функционишемо на нашем језику, ма као да живе у Србији. Било би ми страшно да дјеца као странци причају са бабом и дједом. Прија им да дођу на село, чак су доводили и пријатеље из Аустрије да виде како то изгледа – каже Драгана.


Са одрастањем су стигле и прве симпатије, а једна је посебно шокирала Драгану. Ријеч је о дјевојци њеног сина. 

– Дјевојка мог сина је кћерка мојих кућних пријатеља. Кад сам то чула рекла сам: “Марко, па шта ми то радиш?! Немојте да ми покварите пријатељство!” Друго ме ништа не занима. Ја сам тип маме која све подржава и из прикрајка их гледа – испричала је Драгана кроз осмијех за емисију “Премијера”.

Пјевачица ће Нову годину провести на Златибору, а како сама признаје, са супругом Тонијем, овај празник јој је сваког дана.

– Кад је Тони у питању и поклони, Нова година ми је сваког дана. Шалим се, не баш сваког дана, али воли да ме обрадује. Врло је галантан мушкарац, зна да обожавам путовања – завршава Драгана.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Кузан

01.12.2018 08:55

Бозееее,сто се ова зена хвали,па то је цудо.

ОДГОВОРИТЕ