Додиков кабинет у Влади Српске

Кабинет члана Предсједништва БИХ из РС Милорад Додика биће у Административном центру на Тргу Републике. Милорад Додик ће тако бити први члан Предсједништва из Републике Српске чији ће кабинет бити у згради Владе Републике Српске.

Република Српска 26.11.2018 | 22:56
Додиков кабинет у Влади Српске
Извори  БН ТВ кажу да је при крају реконструкција просторија на 16. спрату зграде Владе, гдје је донедавно био ресторан. Наводе да су радови у завршној фази, а прошле седмице је стигао и намјештај из Сарајева, чији произвођач је једна реномирана турска компанија.

У Палати РС постоје намјенске просторије у којима је боравио Небојша Радмановић током свог мандата, али Додик није дозволио њихово коришћење и Младену Иванићу.

Осим кабинета у Бањалуци, Додик ће имати на располагању и кабинет у Источном Сарајеву као и кабинет на адреси Маршала Тита 16 у сједишту Предсједништва БиХ Сарајеву. Један од првих захтјева Додика, као првог предсједавајућег Предсједништва БИХ  у овом сазиву, колегама Шефику Џаферовићу и Жељку Комшићу, био је да повећају буџете својих кабинета – на 10 милиона марака. 
 
''Ја хоћу да се мени тамо обезбиједе средства, да као српски члан Предсједништва, бар по 10 милиона марака да поспјешимо изградњу школа, вртића, да дамо за неке социјалне категорије. Шта ћу ја тамо као нека икебена која не може да ријеши никоме ништа. Ни шаховски турнир да оргагнизује за хиљаду марака", рекао је Додик.

Буџет Предсједништва БИХ за 2018. годину је 7.828. 000 марака. Младен Иванић, Драган Човић и Бакир Изетбеговић имали су на располагању око 800.000 марака, плус 360 хиљада буџетске резерве. Међутим, Милорад Додик с тим није задовољан. 

''У чему је то лоше? Шта је ту лоше? Та сарајевска чаршија покушава да онемогући да се било шта направи, а опет хоће успјех. На чему? Ја ћу то тражити'', рекао је Додик.

Милорад Додик је као предсједник Републике Српске на годишњем нивоу располагао буџетом од око 10 милиона марака.

(БН)

Коментари / 131

Оставите коментар
Name

Н.

26.11.2018 10:46

Из којег будзета се изводе радови и опрема кабинет?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошко Буха

26.11.2018 11:00

А ми се селимо у Њемачку, Аустрију, Шведску, Словенију и нормално и то плаћамо из свог џепа

Name

миш мекињаш се унередио

26.11.2018 11:09

свјестан је да га нико не ј... низашта у Сарајеву , а још га више неволе ни у Источном Сарајеву . Има он дојаве својих јатака који му све цинкаре , а он своје дупе цијени више и од РС.

Name

Реално

26.11.2018 11:16

Добро би било да се милокрад негде сели да се никад висе не врати.

Name

Павле

26.11.2018 11:20

Ово ме подсјеца на некадасњу Њемацку и ДДР и онај Берлински зид, Федерација као Њемацка а РС као ДДР, тако це на крају овдје бити , сви це зидови бити срусени а народи се ујединити, стандард РС је као у бивсем ДДР-у а ФБИХ као у Њемацкој. Данас је једна Њемацка и сви добро зиве и богати. Народу требају радна мјеста и производња, добре плате а не национализам ма с које стране био јер нас не води нигдје. Народи сто буду сколованији и писменији овакви као Додик неце моци манипулисати висе никад. Због неписмених и несколованих задња смо биједа на свијету и то се види на сваком педљу.

Name

Ја и народ

26.11.2018 11:22

Средства уплатио Трамп, да се мало додвори "великом" возду

Name

Борачка

26.11.2018 11:43

Господин

Name

Ре Павле

26.11.2018 12:09

Кога ти "Павле" правиш будалом? Западна Њемачка ти је Федерација? По чему? Је ли ти Травник личи на богатство и изобиље или Зеница, загађена Тузла? Како те није срамота писати памфлете? Па што онда напуштају људи Федерацију кад ти је она Западна Њемачка. А ми из Српске смо ти ДДР? Која си ти сировина? Па ће се као срушити Берлински зид? Можда у твојој празној глави да се и сруши. Ми смо Павле кроз неколико ратова све мостове повјерења срушили. Немој се надати да ће се нешто уједнити, него се надај најгорем по тебе: коначном разграничењу.

Name

ре Н

26.11.2018 12:19

Од твоје донације

Name

ре за ,,Ре Павле"

26.11.2018 12:44

С обзиром да си ти неко ко вјерује у бајке о томе како је Република Српска бољи дио БиХ мораћу да те мало разочарам,Павле је у праву ми смо ти ко ДДР чак и гори. Сам Сарајевски кантон плати више ПДВ-а од цијелог бољег дијела БиХ!Али и од остатка Федерације,да се душмани не веселе. Захваљујући таквим као ти ми никад нећемо напријед осим појединачно ко на запад ко у три лијепе мајчине. Што се тиче подјеле,да смо богдо остали на стајалиштима гдје смо били 1995 након Дејтона,ал то је у домену Што је баби мило то јој се и снило. Неко други диктира како ће да буде у БиХ (РС и ФБиХ), па нам такву власт сервирају,ко мисли да је он изгласао ово грдно се зајебао...

Name

Ре

26.11.2018 14:19

Писете глупости са том унитарном БиХ, када је нама у последњих 50,60 година помјерање и цртање граница иста добро доњело?! Треба задрзати све како је сада јер није у томе проблем. Треба постовати Дејтон, постовати једни друге али имати владавину права и систем и усмјеравати новац на прави нацин, а не у дзепове политицара и толерисати цутеци оволику корупцију. У праву сте да други диктирају и избори у цијелој БиХ не постоје, то је представа обицна за неуки народ. Немам проблем да у РС-у зиве Босњаци и Хрвати, нека зиви ко гдје зели, али ме боли сто њих боли Република Српска. Када они признају своје злоцине, признацемо и ми насе јер када вец спомињете Њемацку, сјетимо се да треба и у томе да уцимо од њих и да генерацијама уцимо дјецу колико је то погресно и болесно. Сви ми треба то да радимо, а не само једна страна. Једино тако це нам бити боље, а не прекрајањем граница.

Name

Павле зе РЕ

26.11.2018 14:21

Не прицам ја напамет, сарајевски кантон само има веци будјет од цијеле РС, Тузла и Зеница јесу загадјене ал производње и рада, у Тузли се јако добро зиви а и у Зеници, Травник има јаку привреду плус велике приходе од Власица и туризма, цијела ласванска долина је као Монако, да не набрајам. Ја сам послован цовјек и пуно радим с Федерацијом, видна је разлика по свему, бољи стандард и бољи услови за зивот. Највеци индустријски центри и базени су у Федерацији , лака и теска индустрија, много тога. Ја тебе залим јер од свог носа даље ниси макнуо и села па ниси у прилици да видис у знас , твој домет је пропаганда РТРС-а. Јесте као Њемацка , дабогда да и ми будемо некад сто су они сад. С Додиком теско

Name

Ре Павле

26.11.2018 14:21

"Павле", ви се салите?! Федерација је на нивоу Њемацке као сто сте и ви Павле. Зар не? Да је на нивоу некадасње Њемацке, не би из ње, једнако као и из РС. млади пуним гасом одлазили трбухом за крухом. Засто су вам потребне такве успоредбе које нису ниста друго до велика лаз. Не знам коме њоме подилазите, мозда вам је циљна група: неписмени људи, а то је вец за заљење. Ако хоцете да истакнете разлику у корист једних, наведите праве примјере који су оцигледни, ако их има.

Name

Ја

26.11.2018 14:46

Никад вам унитарна БиХ неце проци код Срба, само би изазвало рат. Не зелимо да буде један цовјек један глас па да се договарате као прије и прегласате па онда да нас и ви пљацкате и гурате са стране као Додик и његови. Као сто неко горе реце: "Ми смо све мостове повјерења одавно срусили." Једини циљ Додика вјероватно је да се смуци народу и да на крају Срби из оцаја посегну за овим рјесењем. Сва среца па ово ни Американци неце допустити јер имају искуства, а Њемци могу само да сањају узимајуци нам најбоље свакодневно сто имамо.

Name

Немања Истоцно Сарајево

26.11.2018 14:54

Павле је рекао истину, свидјело се то или не некоме. Ја радим у Сарајеву у Порсцхе центру, приватна компанија, нисам једини из РС у овој компанији, а сви смо добро плацени. А ови филозофи сто небулозе ваљају да вам ја казем, од Требиња до Зворника нема једва 150.000 становника, зар то није трагедија, Рудо и Цајнице имају заједно 4.500 становника, Соколац 7.000 , Пале 18.000 , Истоцно Сарајево 23.000 . О цему ви прицате. Све је то захв.Додику и пљацки ист.дијела РС. Нема висе ни станоградње у Лукавици, нема ко да купује станове а млади одлазе. Циљ СНСД је да српски народ расели и да направи бањалуцку републику с пар околних опстина.

Name

Ре Павле

26.11.2018 16:07

Велис ти Павле да је стандард у Федерацији као у СР Немачкој? Хахахахаххаха

Name

Ре Павле

26.11.2018 16:30

Свидјело се нама или не, федерација је економски двоструко јаца од РС. Треба само упоредити бројке. Наравно, нису они Свајцарска али за нас су недостизни. И ја радим доста са федерацијом и могу само скинути капу тим људима.

Name

Блиц

26.11.2018 16:49

Џаба им то што раде када су права џамахирија! Тешко да ће било шта направити јер Република Српска је најјача и једина!

Name

Ре Ре Павле

26.11.2018 17:24

Па знате ли ви колико је Њемацка послије рата била сиромашна и колико је радила напорно да се изгради. И тада су исељавали из Њемачке па се касније враћали кад се поправила ситуација. Поређење је баш реално, стандард у ФБиХ је нешто испред стандарда у РС.

Name

Горан Истоцно Сарајево

26.11.2018 18:36

Ја радим са Сарајевом.Цесто сам доле.Имам много пријатеља Босњака који имају сирок дијапазон радних мјеста....Од радника у секјуритијима,апотекама,аутоцестама Федерације БиХ,Кантоналном МУПу,ФУПу,СИПА,кладионица,власник кафица,музицар,и јос стоста.....Могу вам реци једну ствар---СВИ ОНИ ИМАЈУ ВЕЦЕ ПЛАТЕ И ПРИХОДЕ ОД ЗАПОСЛЕНИХ У ИСТОЈ ТОЈ СТРУЦИ У ОДНОСУ НА РАДНИКА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ....И та је разлика за 400-500 марака висе него ли иста та плата у РС.Једино конобари и радници у трговинама су слицни.....а и ту је разлика 150 до 200 марака у корист радника из Федерације........То су све ЦИЊЕНИЦЕ.Само да се зна....све стране фирме....али и из окрузења тј из Србије,Црне Горе и Хрватске...све те фирме своја представниства за дрзаву БиХ као и регионалне центре тих комерцијалних фирми отварају у Федерацији....ако у РСу отварају то мозе бити само за Бањалуцку регију ЕВЕНТУАЛНО.....Питате се засто.....па зато сто су порези и сви други намети у Федерацији МАЊИ него у РС.......У РСу Додикови људи буквално рекетирају стране инвеститоре.Све ово знам јер ми је брат комерцијалиста и ради за америцку фирму која дрзи велик број домацих брендова..........Све је Павле одлицно казао....а ботови нек прицају ста коме и колико год хоце.......ЦИЊЕНИЦЕ ГОВОРЕ ДРУГАЦИЈЕ......

Name

ре Блиц

26.11.2018 19:38

Џаба и нама кад су нам давно спале гаће,

Name

Аустриа

27.11.2018 08:26

Од пореза на акцизе

Name

Мигхт ис Ригхт

28.11.2018 13:14

Какве везе има ко влада? Увијек ће неко да влада. Онај ко зна њему је свеједно ко влада. Он ће себи и својој породици обезбједити достојан живот. Ако не у станишту гдје се родио онда даље. Буне се само неспособни. Они које хране способни који махом напуштају станиште. Управо се због тога и буне. Јер ко ће њјих хранити ако остану само њихови прфили. Па нека се наставе бунити. ОНИ су први када се треба устоличавати лоши иоли осредњи па ево им резултата. Свој егалитаризам нека објесе мачку о реп. Ипак ми нисмо сви ни приближно једнаки.

Name

ЗА Павле

29.11.2018 17:22

Павле, потпуно тачно. Не можемо се поредити са Федерацијом, ма колико нам то тешко пало да признамо. Само у граду има преко 40 амбасада, колико банака, сви ти силни службеници који су дијелом и одавде, са наше стране. Из И Сарајева ко год мало боље зарађује, тај ради у Фед Са. Чак су нам и тржни центри Федерални или хрватски. Ниједна власт, ни она прије, а ни ов сад, , није мислила о овом народу. Шминка се број становника, а знамо колико нас има у РС у. Све је пусто и зарасло. Погледајте И Сарајево како се гради, а како истовремено нема ништа градско. Нису кафићи одраз културе и урбанизма. Па то је понижавајуће: све те њиве и смеће. Како то да су неки велики Срби полетјели да раде у Федерацији? Гдје им је понос и одважност? Зато, ја , који сам остао овдје да живим и радим, сигурно нећу бити тај који ће уљепшавати стање.

Name

л

26.11.2018 10:46

А ште се налази оно у Источно?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре И

26.11.2018 11:59

Од Требиња до Зворника, а на свака 2 км/2 један становник. Одговор је конкретно територија гдје цес ријетко кога срести, све пусто и празно а поврсински велика територија из које се народ исељава према западним дрзавама.

Name

Бане

26.11.2018 10:47

Кад мислис да немозе лудје Додик те поново изненади. Игре без граница о народном троску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Банета

26.11.2018 11:31

Ал најбоље сто има папир да је луд, и легално нас заје*ава.

Name

Лудница

26.11.2018 12:20

Па има човјек све црно на било. Шта да се ту ради. Кад га неко позове на одговорност, Миле њему папир и то је то. Има и печат.

Name

Ре РАСПУЦХИН

26.11.2018 12:35

Има печат али због тог печата иде у установу затвореног типа , све док се не излијечи , а након тога у затвор док све не одробија. Дакле , избор му је или доживотна робија или доживотна лудница. Па ти "баја" изабери.

Name

Дуле

26.11.2018 10:49

Ма олош је изгубио компас и кога ће он да представља у свијету,само нас брука,додуше какав народ таква и власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

26.11.2018 12:43

Сам си себе описао.

Name

Ре

26.11.2018 10:50

Приватлук.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изварани градјанин

26.11.2018 10:51

Е циркуса мајко моја.Ста тај цовјек хоцес висе од свог зивота.Да ли он мисли да је висе занимљив.Или хоце да је у центру пазње.Јадан овај народ сто не мозе да презиво.фуј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.11.2018 20:35

Цовјек би да се бави хуманитарним радом а не водјењем дрзаве.

Name

Ратко

26.11.2018 10:52

И ста це сад запослени без ресторана??

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

26.11.2018 11:18

што су јели и пили готово је хах

Name

Пабло

26.11.2018 11:24

Ма ко их јебе. Живио Додик!

Name

Раде Пендрек, година 40

26.11.2018 12:21

Нек иду у Њемачку.

Name

Мк

26.11.2018 10:53

То псето треба протјерати да никада висе непредје границе РС и БиХ.Провоцира и глуми покојног ТИТА а псето као он допустио је да му народ гладује и исељава се а за његову гузицу смрдљиву им све ма дјубре једно никад висе да се нероди такво зло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

плавуса

26.11.2018 10:56

ХАХАХА ЈЕЛИ СЕ ТО ДОДО БОЈИ ДУПЕТУ ИЛИ СЕ БОЈИ БУДЗЕТУ РС ХАХАХА НЕБОЈ СЕ ДОДО НАЈБОЉЕ ЦЕ БИТИ ДА ИДЕ У СРБИЈУ ПА ОТУДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОКИ

26.11.2018 10:59

Засто овај криминалац стити убице Давида Драгицевица? Драган Лукац и Дарко Илиц су организовали Давидово убиство.Они су главни дилери хероина и кокаина у Бања Луци.Проценат од продаје дроге дају у кесу Додику.Дрога стизе и пакује се на Илицевој фарми свиња гдје ради Игор Цулум брат Филип Цулума којег је Давид споменуо на Инсраграму оне ноци кад је отет да це Филип бити крив ако му се несто деси.Филип Цулум дила дрогу гостима у Бару Смугглер у Бл гдје ради као конобар.Дарко Илиц је у сексуалној вези са Иреном Цулум која је родјена сестра Игора и Филипа и која ради у Мупу у Илицевој управи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МастЈаг

26.11.2018 11:12

Страсно, док народ не крене у борбу прса у прса, ниста се неце промијенити.

Name

ре Боки

26.11.2018 11:27

Ево се све зна.Што ово не каже и Давор и не преда тужбу.

Name

Бубана за АТВ

26.11.2018 11:35

А зато нема Илиц-а код мене на третман, уф, уф.. Богами нема ни Гаце..

Name

ре БОКИ

26.11.2018 11:39

Браво БОКИ само име и презиме и то је то.Коме није јасно?

Name

Столлее

26.11.2018 11:41

Ако имате доказе за то сто тврдите засто не поднесете пријаву тузиластву! Ако не вјерујете у Српске институција онда ви те доказе предајте Сипи а директор сипе је љути Додиков противник! Ма бре људи пуно серете по порталима, али ви знате да је за Додика гласало 380 хиљада гласаца!

Name

Слободна Српска

26.11.2018 11:42

Бозе, колико глупости мозе да пласира једна индивидуа!

Name

РЕ СТОЛЛЕЕ

26.11.2018 12:04

НИЈЕ ЗА ЊЕГА ГЛАСАЛО 380 ХИЉАДА НЕГО ЈЕ СВЕ ДОБИО КРАДЈОМ КУПОВИНОМ И УЦЈЕНОМ И ЗАВРСИТЕ ВИСЕ СА ТИМ С*АЊЕМ, СВЕ СЕ ЗНА И ВИДИ ПО РЕАКЦИЈАМА НАРОДА А ЗАСТО ТО ТВРДИМ-ЗАТО СТО СЕ ТРУЛИ ПЛОДОВИ ЊЕГОВЕ ВЛАДАВИНЕ И ЛАЗИ И ПРЕВАРЕ ВИДЕ НА СВАКОМ КОРАКУ, ЈЕДИНО ЈЕ ДОБРО ВАМА КОЈИ ЈЕДЕТЕ ИЗ ЊЕГОВОГ ТАЊИРА.

Name

СЛОБОДА СРПСКА

26.11.2018 12:04

Тацно је то сто сте написали.Мени су то исто прицали неки постени људи из Мупа.Сви то знају само суте због своје сигурности.Лукац и Илиц су главни дилери хероина и кокаина.Смугглер Бар гдје ради Филип Цулум обезбједјују Илицеви инспектори из полиције у цивилу.Дрога се у Смугглеру ваља у вецим колицинама!

Name

СЛОБОДНА СРПСКА

26.11.2018 12:07

Свака цаст и хвала Вам.Па за то знају сви полицајци коју раде у Бања Луци.Хероин и кокаин на десетине кг милионе ту окрецу Лукац,Илиц и Додик!

Name

БОКИ

26.11.2018 13:10

Ови ботови сто овдје пису су исто цланови нарко картела и дилери јер знају да је све сто сам написао истина.Имају људи који су то све снимали мобителима како се дила дрога у Смугглеру гдје ради Филип Цулум и гледао сам лицно те видео снимке!

Name

БОКИ

26.11.2018 13:16

Лицно сам имао прилику гледати и снимак са Рф банке која гледа на паркинг Металске сколе како је претуцен Давид Драгицевиц и послије тога како га вуку по асвалту до полицијске дастер дације у коју је убацен и одвезен.На том снимку се јасно види и инспектор дилер Дубравко Кременовиц како туце Давида.Сеф Кременовицу је нарко дилер Дарко Илиц.Само полако снимак постоји и умнозен је и копиран тако да це га ускоро сви моци видјети!

Name

Ре Боки

27.11.2018 09:31

Хвала Вам г о с п о д и н е. Све це се сазнати у овој прцвари. само јос мало стрпљења.Хвала вам сто нам дајете ове информације. Доста је било страха.

Name

српски гад

26.11.2018 11:00

Што брже и прије милијардески тајкунски криминалац тамо ти је све ненормално за живот народа у РС још под твојом поодавном, диктатуром у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оп

26.11.2018 11:33

Ала је храбар,ДОДИГ,у рату је доказао,у миру не сме отици у Сарајеву,и Зивојин Мисиц би му позавидио,на храбрости",фукара остаје фукара,

Name

МИЛОЈКО

26.11.2018 11:09

ПА КАД ЈЕ ТОЛИКИ ФРАЈ ЗАСТО НИЈЕ ПОНОВО ИСТАКО ЗАСТАВУ И ОСТО У САРАЈЕВУ ПРПААААА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фи

26.11.2018 11:10

Небитно какву Додик води политику ал нема мјеста у Сарајеву они су Дрзава у Дрзави.Сарајево главни град у који НЕМОГУ улазити Таксисти из РСа и други кантона.Ко не вјерује може провјерит Прочитати правилник кантона Сарајево.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љиља

26.11.2018 11:12

За манипуланта су супци гласали, јос накрао гласова и обезбједили себи јос четри године музе народа. Тешко нама с нама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

26.11.2018 12:46

Битно је да ти ниси изманипулисана,те си дубоко свесна.

Name

тито

26.11.2018 11:13

Стварно да не повјерујеш до које мјере овај Додик може глупости да прави, да се разбацује народним новцем, да се понаса као Султан у доба османског царства, да ову државу сматра својом ћаћевином а народ својим робовима. Страшно!!! Овде је хитно потребна народна револуција за ослобођење од тиранина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

опс

26.11.2018 11:13

иванцов на свецаном пријему поводом прославе дана дрзавности ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

миx

26.11.2018 11:18

Сигурн це Додо да дрзи састанке са страним дипломатама путем видео линка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеки Пресс

26.11.2018 14:56

Ускоро це многима у БиХ бити испоруциване и плате преко видео линка. Економицно а повецава БДП! Фактицки ми улаземо много, много пара у најмодернију технику: сада ме видис, а онда ме не видис. Фактицки празан дзеп, није зеза. Јуххуу..

Name

ВЕТЕРАН

26.11.2018 11:23

Е ВАЛА И ВАС КОЈИ ГА САМО ПЉУЈЕТЕ,ТРАЗИТЕ ГРЕСКЕ А СВИ СТЕ ГЛАСАЛИ ЗА ЊЕГА ....ЗАСТИТНИКА РОНХИЛА ,пардон СРПСТВА.ОВО ПРАВИ ДА МУ СТА НЕ ПРОМАКНЕ,КОЈИ ДИНАР А ДА ЊЕГА НЕМА У ТАЛУ....ОТИСЛИ СМО МИ СВИ У П.М. а СРБУЈМО И ДАЉЕ СКУПА СА НЕВИДЈЕНОМ КУКАВИЦОМ.....СТРАХ ОД САРАЈЕВА,...

ОДГОВОРИТЕ
Name

децко

26.11.2018 11:24

Тек сто смо помислили да га висе нецемо морати гледати у РС, он свима показе средњак и лагано приватизује све сто зели да купи.... остали могу да цекају испред амбасада земаља гдје це висе вриједити него у својој властитој, јер без црвене књизице си нико и ниста! Зивио друг Тито.... Мислим, Миле

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

26.11.2018 11:30

НАРОД КАД ВЕЛИЧА ЧОВЈЕКА ОН РАДИ ШТА ХОЋЕ.ОН ЈЕ ЈЕДИНО СЕБИ СТВОРИО АМБИЈЕНТ У РС ДА ОН ВЛАДА БЕЗ ОБЗИРА КОЈА ЈЕ ФУНКЦИЈА.ГДЈЕ ГОД ОДЕ ОН СЕ ГУБИ У МЈЕСТУ И ПРОСТОРУ.ОДНОСНО БОЈИ СЕ У САРАЈЕВУ СВАКОГ КО ЈЕ ОКО ЊЕГА.ЈЕДИНИ МУ ЈЕ СПАС НАЦИЈОНАЛНО ПИТАЊЕ КОЈЕ ПОТЕНЦИРА СВАКИМ ДАНОМ И НА ОСНОВУ КОЈИХ ЈЕ ДОБИО ГЛАСОВЕ.НО МЕЂУТИМ НИЈЕ ТО БАШ ТАКО КАКО СЕ ПРИЧА .ОВО СТАЊЕ ОДГОВАРА ОНИМА КОЈИ СУ У ВЛАСТИ А БОГАМИ И ОНИМА КОЈИ НИСУ.ЊЕГОВИМ ГЛАСАЧИМА ЈЕ ПРУЖЕНА ШАНСА У ОВОМ ХАОСУ ДА СЕ БАВЕ СВИМ И СВАЧИМ.ЗБОГ ТОГА НИКОГА НИШТА НЕ ИНТЕРЕСУЈЕ.СРЕТНО У ЉЕПОТИ КОЈУ УЖИВАМО. .СРЕТНО .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

26.11.2018 11:30

Мислим да је он зестоко болестан. Треба на трајно лијецење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗБОГОМ ПАМЕТИ

26.11.2018 11:52

Има ли и један храбар љекар, а то им и етика налаже, да јавно саопшти дијагнозу Милокраду.

Name

ре јаффа

26.11.2018 12:55

видис...ја не мислим да је он болестан. Ја мислим да је народ болестан, а Додик је интелигентан али непостен цовјек који користи болест народа звану национализам.

Name

XXY

26.11.2018 11:44

Ви господо грађани Кои сте душу продали ђаволу односно продали глас за ситан новац и сад видите резултате што сте обрукали и себе и нормалне грађане кои су гласали за нормалне људе.Па мисли Милле да су она два колеге у његовом рангу кад је свијест у питању да пристану на такво нешто как само "ОН" може измислити на земљи планети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

26.11.2018 11:45

Хајмо људи и ми у сколу,на посао,на факултет,код доктора исто преко видео линка.Ста це нам фабрике и све остало кад моземо и од куце тј вукојебине исто паре да узимамо.КАД ЦЕ ОВАЈ НАРОД ДА СЕ ОСВИЈЕСТИ И УНИСТИ ОВОГА ДЈАВОЛА СТО КРУЗИ ОКО НАРОДА?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логично

26.11.2018 11:45

Ово што овај спаситељ српства ради сасвим је логично.У Б.Луци и РС знају се канали,зна се све.Ту је тал ту су надзори,ту су извори ту је контрола.Одмицање у Сарајево то моźе све да се уруш или да њедај боже Лукач преузме све и да Додик зглајже што је за њега опасно.У Сарајеву он губи вријеме и тамо нема да глумиш Садата,јер тамо ништа сам неможе одлучити и тамо нема неког да га се боји.Ове игранке са заставом је већ виђена зајебанција народа и то се веома брзо потроши.Ј... се њему за Србе јер он кроз Своје Србовање Себи Сређује(пет пута С)лагодан живот.Из тих разлога он бјежи из Сарајева.У суштини ово његово егзибиционистичко понашање плаћају сви,али на крају Срби ће га највише платити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

26.11.2018 12:26

Апсолутно тацно. Када се кандидовао, све даље је било тако предвидиво, без греске.

Name

ПРИМИТИВИЗАМ

26.11.2018 11:47

НЕ ПРОЛАЗЕ МУ ФОРЕ У СА ПА СЕ ВРАЦА У СТАРУ ЛОГУ А ЦРКО ДОК НИЈЕ КУПИО ФУНКЦИЈУ ИЗВАРО НАРОД И САД КАД МУ ЛАФИНА ТАМО НЕ УСПЈЕВА МИСЛИ ДА ЦЕ МОЦИ СА ПЛАНОМ Б ДА ИСТЈЕРУЈЕ СВОЈЕ.ЗАБОРАВЉА ЦИЈИ ЈЕ ПРЕДСТАВНИК И КО ЦЕ ИСПАСТАТИ ЗА ТАКВЕ МАХАЛСКЕ ПОСТУПКЕ.АЛИ СТА ГА ТО ЊЕГА БРИГА ОН ЦЕ ПО СВОМ БЕЗ ОБЗИРА СТА ЦЕ ИЗ ТОГ ПРОИЗАЦИ И КО ЦЕ ИЗВУЦИ ДЕБЉИ КРАЈ. ЈОС САМО НЕК СЕ ПОЦНУ ЈАВЉАТИ БАКСУЗИ КОЈИ ТВРДЕ ДА ЈЕ ОВАЈ ДИО СТАБИЛНЕ ОПОЗИЦИЈЕ РУДИТЕЉ РС И САРАДНИК СА МУСЛИМАНИМА И ХРВАТИМА..САМО СЕ ЈАВИТЕ ДА ЦУЈЕМО ВАСЕ ЦИЈЕЊЕНО МИСЉЕЊЕ..ЗАВУЦИТЕ СЕ У МИСИЈУ РУПУ, КРАДИТЕ САРАДЈУЈТЕ СА ОНИМА КОЈИ ВАМ СВЕ АМИНУЈУ ЗА РАД СВОЈИХ ПЛАНОВА-БАКИ ЦОВИЦ СТРАНЕ СИЛЕ, САМО НЕ ОПТУЗУЈТЕ ОНЕ КОЈИ СУ ИЗГРАДИЛИ РС И ЦИЈА ДЈЕЦА СЕ И ДАНАС БОРЕ ЗА ИСТУ ИЛИ НЕМОЦНИ ОДЛАЗЕ..КРАДИТЕ И ОТИМАЈТЕ И ЗАВАДЈАЈТЕ ДОК МОЗЕТЕ И НЕ ЛАФИНАЈТЕ ЈЕР СТЕ ПРОЦИТАНИ КО БУКВАР И МОЗЕТЕ КАКО ХОЦЕТЕ ЈЕР ИМАТЕ НАСЕ ПАРЕ АЛИИИ... БУДИТЕ СИГУРНИ ДА НЕЦЕТЕ МОЦИ ДО ВИЈЕКА..

ОДГОВОРИТЕ
Name

нико

26.11.2018 12:09

Драги Миле иди ти у Бакинце и неврацај се,да мало народ одмори од тебе,досадио си и Богу и народу

ОДГОВОРИТЕ
Name

израелац

26.11.2018 12:13

хаххахахха чуј то... па досадно му у сарајеву и нема друштво а овако ће у БЛ да влада српском из хобија... прави тиранин само себе гледа

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

26.11.2018 12:19

XАXАXА...НЕСМИЈЕ ПАПАК БОРАВИТ У САРАЈЕВУ...ВУНА...XАXАXXXА

ОДГОВОРИТЕ
Name

модрицанин

26.11.2018 16:33

Боји се да га неко од његових најблизих сарадника не преузме његове послове.

Name

Синиша

26.11.2018 12:25

Е МОЈ РУДОЊА МИСЛИО СИ ТИ РАДИТИ ГЛУПОСТИ И БАХАТИТИ СЕ КО И У БАЊАЛУЦИ У ОСТАЛОМ ТЕБИ СЕ ЈЕБЕ САД ЗА Р СРБСКОМ ТИСИ СЕБЕ ЈАТАКЕ КУМОВЕ И ТАЈКУНЕ СВОЈУ ПОРОДИЦУ ПОТКОВО МИЛИЈАРДАМА

ОДГОВОРИТЕ
Name

лато

26.11.2018 12:26

Мозес ти имати видео линк у Бања Луци а ако га нема у Сарајеву ста це ти ,ко це те гледати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мишо

26.11.2018 12:28

ХОЋЕ ВЕЛИКИ БАЈА ДАЈЕ БЛИЗУ БУЏЕТА НЕИДЕ ОН ДАЛЕКО ЈОШ КОЈА МИЛИЈАРДА ТРЕБА МАЛО МУ ЈЕ ИЗГЛЕДА ПРЕКО 5 МИЛИЈАРДИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццццццццц

26.11.2018 12:30

Привата Дрзава..цццц у цно це нас завити..он воли кофор...идиот од цојејка

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОЈО

26.11.2018 12:31

кукавица бјези.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Циркус Колорадо

26.11.2018 12:32

Како он мисли да прима свјетске делегације у том неком уреду у Бања Луци? ОК, можда би му србијанска делегација и дошла, евтл. и руска, али шта је са осталима? Њега нико неће схватати озбиљно и на крају ће РС због његове бахатости испушити, живи били па видјели! Шта је њему? Због чега овај циркус са заставама? Кандидује се за члана Предсједништва БиХ, па не може без ентитетске заставе, а магарац добро зна шта је надлежност државе, а шта ентитета. То је регулисано Дејтонским мировним споразумом и шта је сад спорно? Требамо расправљати о заставама, док се омладина сели на запад. Циркус прави тамо гдје уопште није потребан и још нешто, није он донио заставу РС у Предсједништво, већ његови предходници, он је затекао заставу у кабинету члана из РС-а и сад прави циркус са заставом, час је тамо, час је вамо, па нестане, па се појави, па је пред вратима. Дај уозбиљи се човјече и ради свој посао!

ОДГОВОРИТЕ
Name

реплика

26.11.2018 13:23

Па он је навикао тако, да прави циркус гдје год стигне. Ста сте друго оцекивали, позитивне промјене с овом будалетином? Цццц... На крају највисе стете прави управо Србима, јер је он репрезент српског народа у Предсједниству, а Предсједниство је огледало и БиХ и њених народа у свијету. Послије овог циркуса, и онога сто тек слиједи, цијели свијет це цути како је примитиван српски представник у власти.

Name

Ајојјј

26.11.2018 12:36

Ста це вас поцркати ста вам ради цовијек бозе мили. Он ставља до знања да не ферма Сарајево и тако и треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.11.2018 13:06

Ајде ти сада крезуби идиоте иди нарани и напоји свиње!

Name

ал оно

26.11.2018 13:50

Ее ал сви ови који воле Додика су они неписмени кркани хаха :Д

Name

Ремзо

26.11.2018 12:54

Ви Срби цете ускоро скупо платити цијену Додиковог примитивизма и бахатости. Не мислим притом на троскове опремања фантомског кабинета, вец на оно у сто вас Додик уводи у свом лудилу и сто це вас на крају уцинити најизолованијом групом људи у Европи. Ако га ви не скинете сами, нико други неце, а док га не скинете...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензионер

26.11.2018 13:03

Само дај људима да причају о заставама,нек не питају засто гориво није појефтинило иако је барел пао 40%. ако се ипак упитају зашто, одмах вади чланак како Човић хоће да дијели државу. Вук сит ,овце на броју.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ана

26.11.2018 13:06

Толико је ово све дегутантно да ми се повраћа! ово нема нигдје него само у овој насој кобајаги дрзави. Жалосно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прокац

26.11.2018 13:07

Мо он је још добар,Погледајте околне државе, ,лоповлук ,и крађа, ,Ево путовао сам од Грачаца до Книна, ,само вукови и дивље двиње, ,Банија пуста,,У Црној гори Мафија, ,итд

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

29.11.2018 17:36

..и ја сам путовао хрватском обалом и одусевио се од Макарске до врха Истре.

Name

Милан

26.11.2018 13:39

Није Додик дозволио???Лудило "да комсији цркне крава".Моја политика је "да комсијска крава да литру висе"

ОДГОВОРИТЕ
Name

007 Бонд

26.11.2018 13:43

Ел ће сад да испадне рат због обичне заставе? Јер видим да се екипа из Федерације јако наоштрила због тога. Да ли Србија да прогласи стање борбене готовости? Да ли Србија да гомла војну опрему и храну уз линију са Дрином? Значи, јављајте, колико Републици Српској треба тенкова, хеликоптера, авиона, хаубица, ракетних система за одбрамбени рат? Да ли да наменска индустрија Србије појача капацитете због ратног стања? Да ли екипа из Војводине да припрема робне резерве хитарица и меса за прехрану народа у Републици Српској. Јер ако Федерација прва нападне- увешће вам свима санкције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нурага

26.11.2018 17:47

Лијепа памет није скупа да се златом плаца.Ко тебе Бонд изгура из реда кад је Бог памет делио сигурно Змај од Сипова?

Name

ре

26.11.2018 23:43

Можда би се прво требао посавјетовати с Вучићем који, ево јучер, рече: "Ја да водим Србе да ратују за Мостар, Сарајево или не знам ни ја шта, не пада ми на памет."

Name

Мирко

26.11.2018 14:34

Ма он иде тамо да је близу касе и да контролише ствари јер ако се имакне оде лова...

ОДГОВОРИТЕ
Name

хапy

26.11.2018 15:00

Овај Додик разбацује се ко да је у Свицарској.нека тако и треба само на рацун градјана молим из РС.кад се бједа дигне

ОДГОВОРИТЕ
Name

Устеда

26.11.2018 15:43

Па овим потезом цовјек хоце да смањи троскове (намет народу РС)1? Неце путовати... А овдје це сам моциа да уреди свој кабинет по узору на кабинете сеика из арапских земаља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јос један кабинет???

26.11.2018 16:13

Па зар неце бити у Истоцном Сарајеву???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еx Зворницанин

26.11.2018 16:47

Зато народе немој да се цудис сто нико нема пребијене марке у дзепу.То у преводу знаци да он те паре ОТИМА од градјана Републике Српске.Он је ријесио да нас ДОКРАЈЦИ све. Да нас све докрајци и задави.....Висе ни у блату биједе нецемо глибати.Вец це нас ЗАДАВИТИ.Продат и задавити.Оно сто остане од остатка остатака,то це бити птотјерано.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мир

26.11.2018 17:19

Залосно је да такав нецовјек некога представља!!! Искористио је нецију неимаштињу да покупује гласове и сад са купљеним гласовима шенлуци по Србској!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пендреколог

26.11.2018 17:36

Када нема ста да ради, има лијеп поглед на Бања Луку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА 100%

26.11.2018 18:55

МИЛОРАД ДОДИК ИМА ОГРОМНУ ВИЛУ НА ФРУСКОЈ ГОРИ, ВИДИО САМ ЈЕ СВОЈИМ ОЦИМА. ПРВИ КОМСИЈА МИ ЈЕ РЕКАО, ДА ОН ТУ ДОЛАЗИ БЕЗ ОБЕЗБЈЕДЈЕЊА И ДА МУ ЈЕ РЕКАО, ДА ГА ЈЕ САМО КАМЕН, КОЈИ ЈЕ УВЕЗАО СА БРАЦА, А КОЈИМ ЈЕ ПОПЛОЦАО ПРИЛАЗ ВИЛИ, КОСТАО 450 000 ЕВРА.ЗАСИГУРНО И ТУ ИМА КАБИНЕТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре истина 100%

26.11.2018 23:29

Ја познам једну плесацицу стриптиса из БГ којој је Рудоња платио 2500€ да му плее. И казе ми да је био суздрзан да није руку прузио према њој.

Name

ре

29.11.2018 09:52

Тај је само лизач он ништа више женама неможе....једино се на њега пали Мајкићка,Бисерка и Голићка...остале су само пушачице....

Name

Ах

26.11.2018 19:19

Ма мало ти је 10, минимално 100 милиона за тебе, да распоређујеш и дијелиш!!!! Какав комад будалетине. :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боже свашта.

26.11.2018 19:26

Како су остали радили у Сарајеву српски представници? Он сад и није прави представник срба, сад немамо никога у Сарајеву да нас заступа. Страшно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОла

26.11.2018 19:43

Сад це моци преко линка галамити а и предсједниству јок

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нерко

26.11.2018 19:45

Ауууу дебело це то све костати. Извуце додо за то реновирање минимум 100000 км у свој дзеп

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има ли заставе, нема ли је?

26.11.2018 20:22

А застава, гдје је?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б.Лука

26.11.2018 20:46

Логика говори да је себи направио кабинет да би лаксе контролисао владу и све сто се битно десава у РС.Диктатура је то мој брате!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

И у БГ

26.11.2018 22:08

Има ли кабинет у БГ. Без БГ ништа. Ипак је он 'загледан' у Србију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кељменди

27.11.2018 08:33

Треба један кабинет и код нас- у Пристини.Па нас је цовјек.

Name

Будала као и ти

27.11.2018 02:08

Сељак с добрим приходима.Шта ће с нама бити,ко зна докле овај забацује.?

ОДГОВОРИТЕ
Name

комсиница Цаца

27.11.2018 08:28

Ево ја баш код себе уредјујем собу за предсједника . Није неки ниво али је ЕТНО. Вањски wц, чесма вани, дрва под церадом . Али душа дубља од бунара. Изволи предсједниче. Не кошта ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фрее

27.11.2018 10:52

Дзаферциц му отео заставу И препала се ова вееелика гузицетина.... Е мој јадо, ипак СИ ти за опанака

ОДГОВОРИТЕ
Name

Људи

27.11.2018 10:55

Јел' Вас срамота овог лика, као сто је мене?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да тачно

28.11.2018 06:56

И мене је.

Name

Жекс

27.11.2018 16:13

Те зграде у БЛ и ИС, јел то његово приватно власништво? Чуј ОН није дао? Шта? Викендицу у Мрчајевцима? А гдје смо ми у свој тој причи и тим његовим циркуским тачкама? Да пасемо траву?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сељак

27.11.2018 18:52

Ваљда це ста и остат.Лијепе су то цифре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сељак

27.11.2018 19:09

Сви сте ви исти,моземо се ми глодзат колко хоцес.Сви они хоце да су близу сехаре.Јебо народ,народ је стока.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мурија

27.11.2018 23:49

Он где немогне да пљацка неце бити.уРС је глави баја И ради ста хоце.народе недајте му назад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лаки лакиц

28.11.2018 19:18

Па стоце му Кабинет и у Бањалуци. Ато не прогласи себе за марсала Тита и сједи у Сарајеву у свом Кавинету у улици марсала Тита. Гле цуда како се све уприлицило и ниста није слуцајно. Они тами као и многи Срби овдје јос увијек и будни сањају марсала Тита. Ето им изузетне прилике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драги

29.11.2018 08:24

Сто сте Гласали за Мајмуна

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

29.11.2018 09:18

Видио нема пара у СА,процедуре да се додје до њих,а и мало,а овде у РС на располагању ореко три милијарде,па его да се надје ту!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свашта..

29.11.2018 10:14

Откуда се стално јављају асоцијације на банану..??!! Сваким даном све више и више. Ипак је ово поднебље познато по шљиви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Колач

29.11.2018 17:43

У РС у јос увијек има доста тога сто се треба држати под контролом. Не да Додо да тамо неко крчми без њега. А и Жељка , како ће ходати без њега? Све ће он држати тамо под контролом и припремати се за изборе за 4 године, кад це се сигурно поново кандидовати за Предсједника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко се задњи смије

29.11.2018 22:02

Највећи му је успјех исељавањенарода и гладнинарод! А он се смије.

ОДГОВОРИТЕ