Шта Јована није испунила Жељку?

Жељко Јоксимовић ових дана ради пуном паром. Након што је издао спот за нумеру “Мењај песму”, позиви за гостовања у емисијама које пажљиво бира се само нижу.

 

Забава 17.11.2018 | 09:16
Шта Јована није испунила Жељку?
Ипак, он је навикао да живи убрзаним темпом живота и овај начин му не ствара додатни стрес.

- Ако кажем да сам уморан, готов сам. Супер функционишем ових дана, навикао сам на тај темпо. Има доста посла - каже нам кроз осмех на почетку разговора Жељко.

 Иако у спотовима увек ангажује прелепе манекенке да играју, његова супруга, водитељка Јована Јоксимовић никада се није појавила у екранизацији песме. Проверили смо зашто и Жељко нам је одмах открио о чему је реч:

- Ја сам њој нудио да игра, али она воли само филмове, спотове не, то причање приче кроз спотове њу не интересује. Али, убедићу је (смех).

 Кантаутор открива да своје песме не воли да слуша у колима, док на питање да ли нумера “Мењај песму” треба да значи да публика мора да промени правац популарне музике која се слуша, одговара:

- Осамдесетих година се говорило, а и данас се говори да се промени плоча, кад неко говори једно те исто, кажу му: “Дај, промени више плочу”. Што се тиче моје песме, то је врло емотивна порука која на крају има срећан крај, та песма ме јако ради и сигуран сам да ће имати дуг живот - додаје Жељко.

 Тренутно је како у свету, тако и код нас популарна музика која у себи има аутотјун. Међутим, Жељко има јасан став о томе.

- Ја аутотјун имам преко 15 година у студију, то је алат који коригује ситнице. Међутим, сада је то постала фора. Разумем стилове музике који у својој структури имају аутотјун. Ипак, нисам за то да певачи који добро певају и имају интегритет кроз глас, користе ту врсту алгоритма у вокалу. Замислите да је то користио Меркјури или Павароти. Не бисмо имали ту врсту оригинала. Немам ништа против тог стила музике и то треба да постоји, али не треба да га користе баш сви. То је моје мишљење - каже Жељко.

Ипак, додаје да он не би снимио дует са популарним представником овог правца музике - Џалом Братом, нити са Бубом Корелијем.

- Нисам ја тог стила, тако да нисам за то. Не бих имао ништа против да моја деца једног дана слушају ту врсту музике. Ми смо слободоумни људи, живимо у слободној земљи.

 Богатство је бити отац четворо дјеце

Жељко и Јована прошлог месеца су прославили први рођендан близнакињама Ани и Срни. Откако су девојчице дошле на свет, живот кантаутора и популарне водитељке променио се из корена.

– Наш се живот њиховим рођењем променио набоље, имам мало мање сна и небројано много плусева које су нам Ана и Срна донеле и верујте ми да је право богатство бити отац четворо деце - рекао је он недавно.

 (Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јована

17.11.2018 10:24

Вестица вестица

ОДГОВОРИТЕ